Tarih: 06.09.2021 12:33

Okul yakınında bulunan elektrik panosu tehlike arz ediyor ‘ÖNLEM ALINMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Okul yakınında bulunan elektrik panosu tehlike arz ediyor

‘ÖNLEM ALINMALI’

İlçemizde Kavaklı Adem Başoğlu Ortaokulu’na yakın bölümde bulunan bir elektrik panosunun alt bölümü açıkta duruyor.  Gazetemize isteklerini ileten bazı vatandaşlar, elektrik panosunun ön kapağının yenilenmesini istediklerini belirtti.

Okulun hemen dışında bulunuyor

Ülkemizde ve ilçemizde geçtiğimiz gün itibariyle eğitime merhaba denildi. Öğrenciler uzun süre sonra okullarına kavuştu. Gölcük Kavaklı’da bulunan Adem Başoğlu Ortaokulu’nun dışında bulunan bir elektrik panosu aileleri tedirgin ediyor. Elektrik panosunun alt bölümünün açıkta olduğu söyleyen bazı vatandaşlar, bu durumun küçük çocuklar için riskli olduğunu belirttiler.

‘Çocuklarımızın güvenliği için ön kapak yenilenmeli’

Elektrik panosunun ön kapağının yenilenmesini isteyen vatandaşlar, ‘Okullar açıldı ve çocuklarımız okullarına kavuştu. Fakat bu okulun hemen dışında bulunan elektrik panosu bizleri tedirgin ediyor. Çünkü panonun alt bölümü açıkta duruyor. Allah korusun meraklı bir çocuk elini panoya soksa istemediğimiz durum ortaya çıkar. Bizler yetkililerden bu panonun ön kapağını yenilemelerini istiyoruz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —