Tarih: 19.10.2022 13:42

Okul yolunda kaldırım üzerindeki çukur düzeltilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Okul yolunda kaldırım üzerindeki çukur düzeltilmeli

İlçemizde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Kaldırım üzerindeki hasar gözlerden kaçmıyor. İlçemizin önemli eğitim kurumlarından biri olan Piri Reis İlkokulu’nun hemen önünde bulunan hasar özellikle velileri tedirgin ettiği için acilen onarılması isteniyor.

Velileri tedirgin ediyor

Gün içerisinde yüzlerce öğrenci başta olmak üzere yoğun bir şekilde kullanılan kaldırım üzerindeki çukur velileri tedirgin ediyor.  Öğrencilerin takılıp düşme ihtimali olduğu için tedirgin olduklarını ifade eden veliler yetkililerden kaldırım üzerinde oluşan hasarın en kısa sürede düzeltilmesini istediklerini ifade ettiler.

Yetkililere seslendiler

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren veliler, “Gün içerisinde öğrencilerimizi başta olmak üzere birçok kişi bu kaldırımı kullanıyor. Kaldırım üzerinde oluşan hasar özellikle çocuklar için tehlikeli olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimiz bu çukura takılıp düşebilir ve Allah korusun bir yerlerini yaralayabilirler. Bu nedenle kaldırım üzerinde oluşan hasarın birinin başına bir şey gelmeden onarılmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —