Tarih: 13.12.2019 12:59

Okulun duvarları yazı tahtasına döndü

Facebook Twitter Linked-in

Okulun duvarları yazı tahtasına döndü

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin arka bölümünde bulunan duvar yazı tahtasına döndü. Vatandaş duvarlardaki yazılara büyük tepki gösterdi.

Gölcük’te pek çok binanın dışında görmeye alıştığımız duvar yazıları bu kez Barbaros Hayrettin Lisesi’nin arkasında bulunan duvarda dikkat çekti. Okul duvarına yazılan yazılar görenlerin tepkisini topladı. Vatandaşlar eğitim verilen bir yerde bu tarz yazıların bulunmasının doğru olmadığını yetkililerin duvar için gerekli işlemleri bir an önce yapması gerektiğini belirtti.

Vatandaşlar, “Bu görüntü yakışmıyor”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Sokaklarda bu tarz görüntülerle karşılaşmaya alışmaya başladık. Neredeyse her sokakta en az bir binanın dışında böyle görüntülerle karşılaşıyoruz. Ama eğitim verilen bir yerin duvarlarına bu görüntü yakışmıyor. Yetkililer duvarın boyanması ile ilgili işlemleri bir an önce halletmeli. Duvarlara bu yazıları yazanların ise tespit edilip gerekli cezaları almaları gerekiyor. Caydırıcı bir ceza bulunmadığı müddetçe söylenen her söz havada kalacak gibi” şeklinde konuştular.

  


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —