Tarih: 01.03.2022 09:47

OKUMA SANATI 71. KÜTÜPHANE’NİN GURURUNU YAŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Okuma Sanatı kulübü 25 Şubat Cuma günü 2022’nin üçüncü, toplamda ise 71. kütüphanenin kurulmasına vesile oldu.
Kocaeli’ de yaşayan Avukat Evrim Atasoy Ürük anne ve babası Müzehher & Feridun Atasoy’ un (merhum) adını ve hatırasını yaşatmak adına maddi ve manevi destek vererek Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan İlim tepe 17 Ağustos İlkokulu’na kütüphane kazandırılmasına vesile oldu. Okuma Sanatı Kulübü her zamanki gibi kitap desteği ile kütüphaneyi zenginleştirdi.
Kulüp, resmi bir açılış töreni düzenleyerek açılışa çok hazırlanan okul müdürü Funda Tokuş’a ve destek veren öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Kütüphane açılışına; Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Şube Müdürü Yahya Ali bey, Okul müdürü Funda Tokuş ile okul öğretmenleri, İlimtepe muhtarı Kazım Ekmas, maddi manevi destek veren hayırsever Evrim Atasoy Ürük, Koider Başkanı Nilgün Yılmaz, Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ile kulüp yönetimi katılım sağladı. Kulüp hayırseverler adına “Okuma Sanatı Hatıra Ormanına” fidan bağışında bulunarak sertifikasını takdim ederek teşekkürlerini iletti. Ayrıca okul müdürü Okuma Sanatı Kulübü ve hayırseverler adına plaket ve çiçek takdiminde bulundu.
2022’ye hızlı bir giriş yapan kulüp bu iki aylık süreçte 3 kütüphane kurmanın gururunu yaşıyor. Bu hızla durmadan çalışacaklarını belirten kulüp şuanda da Yalova, Samsun ve Kastamonu olmak üzere 3 kütüphanenin kurulması ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.. Okuma Sanatı gelişmelerinden haberdar olmak için takipte kalın! Okumak için çok fazla neden var!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —