Tarih: 28.11.2021 12:40

Okuma Sanatı Kulübü Değirmendere Atatürk Ortaokulu’na Kütüphane yaptırdı ÖRNEK OLMAYA DEVAM ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Okuma Sanatı Kulübü Değirmendere Atatürk Ortaokulu’na Kütüphane yaptırdı

ÖRNEK OLMAYA DEVAM ETTİLER

 Okuma Sanatı Kulübü 2017 Nisan ayından bugüne dek toplamda 67 devlet okuluna kütüphane ve kitap desteğinde bulundu. Bunlardan 3 tanesini Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirdi.

Kütüphanenin yapımını Ayşegül Derin Babacan ve Kardeşi İbrahim Derin üstlendi

Kulüp üyesi olan Ayşegül Derin Babacan ve kardeşi İbrahim Derin merhum babaları Mustafa Derin’in adını ve hatırasını yaşatmak adına Gölcük Değirmendere Atatürk Ortaokulu’na kütüphane yaptırdı. Kitap katkısını da her zamanki gibi Okuma Sanatı üstlendi.

Babacan, ‘Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz’

Ayşegül Derin Babacan yaptığı açılış konuşmasında “Okuyan, anlayan, sorgulayan bireylerin yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye belirtti. Ayrıca açılışta kendisini yalnız bırakmayan Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba, T.E.V Kocaeli/İzmit Şube müdürü Derya Kurt, okul müdürü Mehmet Çakır, Atatürk ortaokulu öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri ile Okuma Sanatı kulübünden Seviye Zeren, Sena Zeren, Özlem Çelik, Selma Kahraman, Şennur Zengin,Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, Aynur Kılınç ve Ebru Yabeyli’ye teşekkürlerini iletti.

‘Okumak için çok fazla neden var!’

Okuma Sanatı Kulübü üstlendiği bu misyon ile tüm çocuklara ve hatta annelere kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyor.Ufku genişleten ve hayatta birçok farklı fayda sağlayan kitap özgüven kazanmanın da önemli bir parçası. Kulüp çalışmalarına hızla devam ederken pek yakında yeni kütüphanelerin de açılacağının müjdesini verdi. Okumak için çok fazla neden var!’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —