Tarih: 11.11.2022 10:38

OKUMA SANATI KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİNE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

OKUMA SANATI KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİNE DEVAM EDİYOR

Okuma Sanatı Kulübü, gerek öğrencilere gerekse anneler yönelik açmış olduğu kütüphanelerden elini çekmiyor. Daha fazla çocuğa ve anneye daha fazla kitap ile kütüphane desteği vermek için şevkle çalışıyor.

Kulüp üyelerinden biri olan ICF-ACC Profesyonel Koç/Eğitmen sevgili Selma Kahraman Dilovası Nene Hatun Anaokuluna kurulan “Mustafa Gümüş Anne Kütüphanesi” ile Diliskelesi Fatma Seher Anaokuluna kurulan “Kübra Aydoğdu Anne kütüphanesi”nde annelere yönelik İLETİŞİM HÜNERİ seminerini verdi. Kulüp kütüphanelerde çeşitli söyleşi ve seminerler vererek hem annelerimizi daha da bilinçlendirmek hem de çocuklara kitap okumanın önemini aşılamayı hedefliyor.

Okuma Sanatı’nın Anne Kütüphaneleri kurmasının amacı;

Okuma Sanatı Yetkilileri, ‘Toplumda kadının daha aktif ve mutlu olması halinde ailenin de mutlu ve huzurlu olmasında önemli bir etken olduğunu düşünerek yapılan çalışmalardan kadınlarımızın faydalanmasını sağlamaktır. Proje aileyi yeniden yapılandırmaya ve topluma katkı sunmaya teşvik edicidir. Okuma Sanatı Kulübü’nün düzenlediği etkinlikler çerçevesinde kadınlarımız daha sosyal olacak, sorunlarını ve sevinçlerini paylaşabilecek, sorunlarına çözüm yolları üretebilecektir. Böylelikle kadınlarımızın gönüllülük kavramı ile tanışmaları ve sosyal projelere dahil olmaları hedeflenmektedir. Sayısız kitap ile buluşan kadınların kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamaktır. Ayrıca kütüphanelerde düzenlenen seminerler ile  pek çok kıymetli eğitimciyle bir araya gelerek yeni bilgiler öğrenip ailesine ve çevresine daha faydalı bir birey olması hedeflenmektedir. Okuma Sanatı kulübü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni gelişmeler için Okuma Sanatını takipte kalın! Okumak tabiat gibi şifalıdır.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —