Tarih: 12.06.2019 13:18

Önce işini, sonra eşini, en son sağlığını kaybetti GÖLCÜK ÜMİT DENİZ’E SAHİP ÇIKMALI

Facebook Twitter Linked-in

Önce işini, sonra eşini, en son sağlığını kaybetti

GÖLCÜK ÜMİT DENİZ’E SAHİP ÇIKMALI

İlçemizin sevilen ismi, Gölcükspor’un uzun yıllar amigoluğunu yapan Ümit Deniz, önce işini, sonra eşini, en son da sağlığını kaybetti. Gölcük’ün değerli evladı olan Ümit Deniz’e yaşadığı bu zor günlerinde sahip çıkmalı.

Yaşadığı zorlukları sosyal medyada anlattı

Gölcük’ün evladı Ümit Deniz, zorlu günler yaşıyor. Sosyal medya hesabında yaşadığı zorluğu anlatan Ümit Deniz, kaldığı Hotel’den de ayrılmak zorunda kaldığını, evi ya da sığınacak bir yeri olmadığı içinde Anıtpark’ta bankların üzerinde yattığını açıkladı. Tam bir Gölcük ve Gölcükspor aşığı olan Ümit Deniz, Gölcükspor’un her daim yanında olarak ilçemizde herkesin takdirini kazanmıştı. Yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle önce çok sevdiği eşinden ayrılan Deniz’i talihsizlikler peşini bırakmamış, ardından sağlığını kaybetmiş, şeker hastalığı illeti yüzünden de ayağı kesilmişti. Deniz’e Gölcük Engelliler Derneği’nin yardımları ile akülü araba alınmış, bir nebze de olsa yaşadığı sıkıntıya çare olunmuştu.

Gölcük Ümit Deniz’e yardım eli uzatmalı

İlçemizin değerli evladı Ümit Deniz, Gölcük’ün kendisine sahip çıkmasını bekliyor. Hayat şartlarını en ağır şartlarda geçmeye çalışan Ümit Deniz için Gölcük’ün büyükleri ve Gölcük halkı bir olup, Deniz’e yaşadığı zor günlerde yardım elini uzatmalı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —