Tarih: 28.08.2023 12:09

Önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi GÖLCÜKSPOR İDMANINI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi

 GÖLCÜKSPOR İDMANINI ZİYARET ETTİ

Önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi yeni sezon öncesi Gölcükspor idmanını ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Erten, “Gönlümüz sizlerle”

Ziyarette konuşan önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten “İnşallah yeni sezonda özlem ve hasret duyduğumuz 3. Lig’e çıkışımız olur. Yeni yönetime, yeni futbolcu kardeşlerime başarılar dileriz. Gönlümüz sizlerle, sizlerin başarması adına elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Gölcük halkı yeni yönetici kardeşlerimle kenetlendi. Ligler başladığında hepimiz tribündeki yerimiz alıp takımımıza destek olacağız” dedi. Önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.

Ormancıoğlu, “Gölcükspor bu kentin en büyük marka değeridir”

Gölcükspor Başkanı Fikret Ormancıoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı önceki dönem Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve ekibine teşekkür ederek “Bizden önce emanete sahip çıkan başkan ve yöneticilere çok teşekkür ederim. Gölcükspor bu kentin en büyük marka değeridir. Hedefimiz 3. Lig’e çıkarak eski güzel günlerimizi yakalamak. Kentin tüm unsurlarının Gölcükspor’a sahip çıkmasını önemsiyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —