Tarih: 02.02.2023 12:30

Önemli markaların Küçük ev aletlerinin yetkili servisi olan Anaç Elektrik 2 KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Önemli markaların Küçük ev aletlerinin yetkili servisi olan Anaç Elektrik 2

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Gölcük’te uzun yıllardır  Arzum, Arnica, Felix, Sem elektrikli ev aletleri, Lura ve Zeneger yetkili servisliğini yapan Anaç Elektrik 2 yakın zaman önce bünyesine Korkmaz Küçük Ev Aletlerini de eklemişti. Önemli küçük ev aletleri markalarının yetkili servisliğini yapan  Aycan Anaç ve oğlu Ozan Anaç kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.

Arzum, Korkmaz, Felix, Arnica ve Zeneger küçük ev aletleri yetkili servisi

1 Nisan 2018 tarihi itibariyle  Merkez Mahallesi 39. Sokak Donanma İş Merkezi No: 2 adresinde Arzum, Felix ve Arnica küçük ev aletleri yetkili servisi olarak hizmet vermekte olan Anaç Elektrik 2, yakın bir zaman önce bünyesine yeni bir markayı daha kattı. Aycan Anaç ve Ozan Anaç işletmeciliğinde ki Anaç Elektrik 2’de Korkmaz Küçük ev aletlerinin de yetkili servisi olarak Gölcük’te hizmet ağını genişletti.

Uzun yılların deneyimi ile

Anaç Elektrik 2 olarak yeni bir markanın yetkili servisi olarak hizmet verecek olan Aycan Anaç, “ Gölcük’te 35 yıldır Arzum ve diğer küçük ev aletlerinin yetkili servisliğini yapmaktayım.  Anaç Elektrik 2 olarak yetkili servisini yaptığımız Arzum, Arnica, Felix, Sem elektrikli ev aletleri, Lura ve Zeneger küçük ev aletlerinin yanı sıra bünyemize Korkmaz Küçük ev aletlerinin de yetkili servisliğini aldık. 17 Ağustos Gölcük Depremi öncesi de yapmış olduğum Korkmaz Küçük Ev Aletlerinin yeniden  yetkili servisi olduğum için mutluyum. Yetkili servisi olduğumuz markaların arızalı parçalarını onardığımız gibi yedek parçaları da bünyemizde bulunmaktadır. Yetkili servisi olduğumuz küçük ev aletlerinin yanı sıra diğer marka küçük ev aletlerinin de onarımını yapmaktayız.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —