Tarih: 12.03.2021 12:44

Onlar Covid-19 sürecinin tartışılmaz kahramanları 14 MART TIP BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Coronavirüs sürecinde fedakarca ve kahramanca çalışan Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımız Türk Halkının kalbine adeta taht kurdu. Covid-19’la gece gündüz, evlerine gitmeden mücadele eden Sağlık Çalışanları bu sürecin tartışılmaz kahramanları oldu. Pazar günü 14 Mart Tıp Bayramı. 14 Mart sağlık ordumuz için önemli bir tarih.

Türk halkının duaları ve sevgileri sizlerle

14 Mart Tıp Bayramı’nda Türk halkı Covid-19 sürecinin Kahramanları Sağlık Çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutlayacak ve sevgilerini dile getirecek. Pandemi sürecinde mesai mefhumu olmadan, sevdiklerinden uzak kalarak hastaların yardımına koşan doktorlarımız ve sağlıkçılarımız Türk halkının dualarını ve sevgilerini bir kez daha kazandı.

‘Her sağlık çalışanının yeri kalbimizde vazgeçilmezdir’

Gölcüklü vatandaşlar da 14 Mart Tıp Bayramı hakkında, ‘İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları büyük bir takdirle karşılıyoruz. Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın kahramanca mücadeleleri tüm dünyaya örnek oldu. Her sağlık çalışanının yeri kalbimizde vazgeçilmezdir. Sağlık çalışanlarımız, bizlerin sağlığı konusunda en önemli görevi üstlenmektedir. Bu kutsal görevi özveriyle yerine getiren, sağlığımızın emanetçisi tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —