Tarih: 12.12.2023 13:50

OP. DR. FAHRİ YILMAZ GFSD’NİN KONUĞU OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

OP. DR. FAHRİ YILMAZ GFSD’NİN KONUĞU OLACAK

Her hafta birbirinden değerli sanatçıları sanatseverler ile buluşturan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, bu hafta Gölcük Medar Hastanesi Genel Cerrah  Op.Dr.Fahri Yılmaz’ı ağırlayacak.

Gösteri ve söyleşi programı saat 19.00’da başlayacak

Gölcük’ün başarılı Derneklerinden birisi olan ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD)’nin bu haftaki konuğu ödüllü fotoğraf sanatçısı olan Gölcük Medar Hastanesinde görev yapmakta olan Genel Cerrah  Op.Dr.Fahri Yılmaz olacak. 13 Aralık Çarşamba akşamı Yalı Evleri’nde gerçekleştirilecek olan “Hekim Gözünden Kareler” adlı gösteri ve söyleşi programı saat 19.00’da başlayacak.

Op.Dr.Fahri Yılmaz kimdir

1970 doğumlu. 1987 yılında Kabataş Erkek Lisesi’ni bitirdi. GATA Tıp Fakültesi’nin ardından 2000 yılında GATA Ankara ‘da Genel Cerrahi ihtisasını tamamladı. Mikrocerrahi, laparoskopik cerrahi, varis cerrahisi, endoskopi ve proktoloji sertifikaları var. Çanakkale ve Gölcük Asker Hastanelerinde görev yaptığı dönemde genel cerrahi uzmanlığının yanı sıra deprem ve NBC tatbikat organizatörlüğü, dergi editörlüğü, web danışmanlığı, çok sayıda mesleki komite üyeliği yaptı. 2007’de Beykent Üniversitesi’nde Hastane ve Sağlık Kurumları yönetimi yüksek lisansı yaptı. 2014 yılından itibaren Özel Medar Hastanesi’nde çalışmaktadır. Gölcük Medar Hastanesinde Genel Cerrah olan Op.Dr.Fahri Yılmaz başarılı bir hekim olmasının yanında usta bir fotoğraf sanatçısıdır. GFSD üyesi olan ve Birçok ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmasında ödülleri bulunan Op.Dr.Fahri Yılmaz, Gölcük’te çektiği fotoğrafla NationalGeographic   Türkiye Birinciliği ödülüne sahiptir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —