Tarih: 28.09.2023 13:35

Örcün Mezarlığı’nın kırılan kapısı onarıldı TEŞEKKÜR ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Örcün Mezarlığı’nın kırılan kapısı onarıldı

TEŞEKKÜR ETTİLER

Değirmendere Örcün Mezarlığı’nın giriş kapısının kırılmasından ötürü mezarlık kapısı açık kalıyordu. Vatandaşlar mezarlık kapısının açık kalmasını istemediklerini, kapının kilit bölümünün yapılması gerektiğini belirtiyorlardı. Gölcük Belediyesi ekipleri vatandaşların bu isteğini yerine getirerek, kapının kırık bölümünü onardı. Vatandaşlar Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Örcün Mezarlığı giriş kapısının kilit bölümünün olduğu demir profilin kırılmasından ötürü mezarlık kapısı açık kalıyordu. Mezarlığa yakınlarını ziyarete gelen bazı vatandaşlar kapının açık kaldığına dikkat çekerek, kırık kapının yenilenmesini istiyordu. Belediye ekipleri vatandaşların bu isteklerini yerine getirerek, kırık olan kapının bölümünü onardı.  

Vatandaşlar, ‘Duyarlı davranan belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz’

Kırık kapının onarılmasına teşekkür eden vatandaşlar, ‘Örcün Mezarlığı’nın giriş kapısının kilit bölümü ne yazık ki kırılmış durumdaydı. Bu yüzden de mezarlık kapısı açık kalıyordu. Mezarlığın kapısı açık kalmamalıydı. Belediyemiz bu gibi durumlara her zaman çok hassas. Belediye ekipleri isteğimizi yerine getirerek, kapının kırık profil demirini onarmış. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz’ diyerek memnuniyetlerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —