Tarih: 25.06.2018 13:03

Orhan Bayram gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Bayram gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

İlçemiz Gölcük geçtiğimiz hafta sonu, bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Değirmendere sakinlerinden ve Değirmendere Merkez Mahallesi eski Muhtarı Orhan Bayram, 64 yaşında yakalandığı amansız hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakka yürüdü. Bayram, Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından, son yolculuğuna uğurlandı

Eski Muhtar’ı dostları yalnız bırakmadılar

 Değirmendere  sakinlerinden Merhum Bacıoğlu Rıfat Bayram’ın oğlu, Serpil Bayram’ın eşi, Gölcük Belediyesi çalışanlarından ve Gölcükspor’un şöförü Okan Bayram ve Volkan Bayram’ın babası, Ömer Bayram ve Yusuf Bayram’ın kardeşi, Gölcük Tersanesi’nden Emekli, Değirmendere Merkez Mahallesi eski Muhtarı 4 torun sahibi, Orhan Bayram, 64 yaşında yakalandığı amansız hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakka yürüdü. Bayram, Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından, son yolculuğuna uğurlandı.

Dualarla uğurlandı

 Çevresinde oldukça sevilen ve sayılan bir kişiliği olan Orhan Bayram’ın vefatı, Gölcük ve Değirmendere’de büyük bir üzüntü yarattı. Bayram’ı son yolculuğunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Birim Müdürleri, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi ile teknik heyet ile futbolcular ve Bayram ailesinin yakınları ile sevenleri yalnız bırakmadı. Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardında, Bayram Değirmendere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —