Tarih: 26.03.2019 13:09

ORMANLAR MİLLİ SERVETTİR

Facebook Twitter Linked-in

Orman Haftası nedeniyle Ağaç Bayramı muhteşem bir şölenle kutlandı

TEMA Vakfı Kocaeli Temsilciliği tarafından 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle düzenlenen Ağaç Bayramı’nda dağlar 3 bin 500 TEMA gönüllüsüyle çiçek açtı. Düzenlenen etkinliğe Kocaeli genelinden ve ilçemizden birçok okul katılım sağladı.

Öğrenciler fidanları kendi elleriyle diktiler

Kocaeli TEMA Vakfı binlerce fidanı toprakla buluşturarak yeni bir rekor kırdı. Tam 3 Bin 500 TEMA Gönüllüsünün katılımı ile 21-26 Mart Orman haftası münasebetiyle düzenlenen Ağaç Bayramı Körfez İlimtepe’de muhteşem şölenle kutlandı. İlçemizden de birçok okuldan yüzlerce öğrencinin katıldığı şölende binlerce fidan toprakla buluştu ve fidanları TEMA Gönüllüsü öğrenciler  kendi elleriyle  dikerek toprağı gözlemlediler.

Fidanlar toprak ile buluştu

İlçemizden de birçok okulun katıldığı Körfez İlçesi  İlimtepe orman alanında gerçekleşen Ağaç Bayramı etkinlikte yeni bir rekor kırıldı ve  fidanlar toprak ile buluştu. TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol  düzenledikleri Ağaç Bayramı  hakkında şunları dile getirdi; “Birbirimize aynı ormanlar gibi kardeşçe yardımcı olarak fidanlar diktik. Çocuklarımız düştü, kalktı, çamurlandı, tozlandı, toprağı gözlemledi, fidanını elleri ile dikti, bando eşliğinde halaylar çekti. Etkinliğimiz bayram havasında 3500 TEMA gönüllüsü ile gerçekleşti. TEMA danışman öğretmenlerimiz, TEMA gönüllüsü velilerimiz, genç temacılarımız, ilçe gönüllü sorumlularımız ve yönetimleri her yerde yanınızda oldu. Programa katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İzmit Orman İşletme Müdürlüğüne, İl Jandarma Komutanlığına, Okul Müdürlerimize, Körfez Belediyesine, TEMA vakfı danışman öğretmenlerimize, genç temacılarımıza, ilçe gönüllü sorumlusu ve yönetimlerine TEMA Vakfı Kocaeli Temsilciliği olarak çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman dile getiriyoruz ve yeniden belirtmek istiyorum. Geleceğimiz için lütfen ormanlarımıza sahip çıkalım” dedi.

Yeni Microsoft Office Word Belgesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —