Tarih: 23.12.2018 14:03

ÖRNEK DAVRANIŞ SICACIK HEDİYE

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Barbaros İlkokulu öğrencilerinden

ÖRNEK DAVRANIŞ SICACIK HEDİYE

Gölcük Barbaros İlkokulu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında “ Ziyaret ve hediyeleşme” konusunu işleyerek Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Düzenledikleri etkinlikte Gölcük Barbaros İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin kendilerinin örmüş olduğu atkıları hediye ettiler.

Kendi ördükleri atkıları hediye ettiler

Her iki okulun da öğrencilerinin memnun kaldığı ve beraber olmanın mutluluğunu yaşadıkları ziyarete Barboros İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Okul Müdürleri Uğur Okkirman, Müdür Yardımcısı Tuba Akyüz, Rehber öğretmenleri Cansu Kılıçkaya ve Sema Demir, 4. Sınıf öğretmenleri Selma Biçer ve Gamze Özşahin Gürsoy beraberinde Yaşama Sevinci Özel Egitim Uygulama Okulunu ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Gölcük Barbaros İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri kendi ördükleri atkıları hediye etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ziyaretler devam edecek

Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama okuluna gerçekleşen ziyaret sonrasında Barbaros İlkokulu Müdürü Uğur Okkirman yaptığı açıklamada, yapılan bu etkinlikten her iki okulun öğrencilerinin de olumlu olarak etkilendikleri ve bu ziyaretlerin bir kereye mahsus olmayacağını, farkındalığı ve paylaşmayı arttırmak amacıyla ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Okkirman sözlerinin devamında, Okul müdürü Ayhan Bey’e, Müdür Yardımcısı Mesut Bey’e ve kurumun değerli öğretmenlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —