Tarih: 20.02.2019 12:47

ORTAK HEDEFİMİZ GÖLCÜK

Facebook Twitter Linked-in

Saadet’ten Niğdelilere ziyaret

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız ve partililer Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Yaşar Özcan ve Yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette Gölcük Niğdeliler Derneği Yeni Başkanı Yaşar Özcan ve Yönetimine başarılar dileyen Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Belediye başkan adayı Nihat Yıldız’ı tanıttı.

Özcan, ‘Dernek olarak bütün adaylara başarılar diliyoruz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Niğdeliler Dernek Başkanı Yaşar Özcan, ‘Bizler dernekler olarak bütün siyasi partilerin belediye başkan adaylarına yerel seçimlerde başarılar diliyoruz. Dernekler siyasi partilerin üzerindedir. Bizler bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız. Hepimizin ortak hedefi Gölcük’tür. Ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ediyoruz’ dedi.

Yıldız, projelerini ve yapacakları çalışmaları anlattı

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Özcan ve Yönetimine teşekkür ederken, yeni yönetime başarılar diledi. Daha sonra söz alan SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, herkesin hayalinde olan güzel Gölcük’ü oluşturmak için projelerini ve yapacakları çalışmaları dernek yönetimine anlattı.  Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —