Tarih: 18.08.2022 13:16

Osman Ay Deprem Şehitlerimiz için 7 Kur’an-ı Kerim Hatmi indirdi ‘ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN’

Facebook Twitter Linked-in

Osman Ay Deprem Şehitlerimiz için 7 Kur’an-ı Kerim Hatmi indirdi

‘ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN’

Gölcüklü esnaf Osman Ay, 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Gölcük Depreminin 23. Yıldönümü münasebetiyle Deprem Şehitlerimiz için 7 Kur’an-ı Kerim Hatmi indirerek, ‘Yüce Allah ülkemize bir daha böyle felaket yaşatmasın’ dedi.

‘Türkiye’min en acı 45 saniyesi. 17 Ağustos 1999. Allah Ülkeme ve Dünyada hiçbir Millete bu acıyı yaşatmasın’ diyen Osman Ay, ‘Depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz için 7 Kur’an-ı Kerim hatmi indirdim. Mekanları Cennet olsun inşallah. 17 Ağustos Depremi’nin 23.yılında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Bu depremde bende canım ablam Meryem Ay’ı, eşi Hayri Doğru ve yeğenlerim Merve Betül ve Zehra’yı kaybettik. Hepsinin mekânları cennet olsun inşallah ,unutmak çok zor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailelere Rabbim sabırlar versin yaşamayan asla bilemez’ dedi.

‘SAAT 03:02 SESİMİ DUYAN VAR MI?’

Açıklamalarını sürdüren Osman Ay, ‘Rabbim bir daha yaşatmasın. Çocukluğumuzun yok olduğu evler caddeler ve sokaklar….Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı Allah’tan rahmet dilerim.. Biz yıkılan bir Şehrin ayakta kalan çocuklarıyız, unutmadık, unutmayacağız. Türkiye’nin en acı 45 saniyesi 17 Ağustos 1999 Allah ülkeme ve dünyada hiçbir millete bu acıyı yaşarmasın. 17.08.1999 03:02. 23 koca yıl geçmiş üstünden. Yolda kamyon geçse gözlerim hala avizeye bakıyor. Unutmadım Allah 17 Ağustos depreminde ölenleri cennetine alır inşallah. 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni eder, depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Geride yalnızca kocaman bir yıkım ve acı bırakan 17 Ağustos 1999 Depremini hiç unutmayacağım’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —