Tarih: 07.04.2022 12:16

Osman Gazi Caddesi üzerindeki kaldırım BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Osman Gazi Caddesi üzerindeki kaldırım

BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ

İlçemizin önemli mahallerinden olan Donanma Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan kaldırım büyük bir bölümü bozulmuş olması nedeniyle vatandaşları zor durumda bırakıyordu. İlgili ekipler tarafından kaldırım baştan aşağıya yenilendi.

Bozuk olduğu için vatandaşları zor durumda bırakıyordu

Donanma Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunana kaldırımın büyük bir bölümü bozulduğu için vatandaşlar kaldırımı kullanamıyor ve kaldırımı en kısa sürede yenilenmesi gerektiğini ifade ediyorlardı. İlgili ekipler tarafından geçtiğimiz gün yenilenen kaldırım vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi. 

Yenilenmiş hali oldukça beğenildi

Geçtiğimiz günlerde yapılan çalışma ile yenilenen kaldırım vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi.  Cadde üzerinde bulunan kaldırımın büyük bir bölümü bozulmuş ve çamurla kaplanmış halde olduğu için kaldırımı kullanamadıklarını ifade eden vatandaşlar, “Yapılan inceleme ve düzenlemeler sonucunda caddenin bir kenarında bulunan bozuk kaldırım yenilenmiş ve buradaki çamur sorunu da giderilmiş oldu. Kaldırımın yenilenmesi ile birlikte sorunumuz giderildiği için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —