Tarih: 20.01.2020 13:31

Osman Odabaş’ın “A4” Resim Sergisi İzmitliler ile buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Osman Odabaş’ın “A4” Resim Sergisi İzmitliler ile buluşuyor

“Ofis’te Sanat 43’’ 21 Ocak – 8 Şubat 2020 tarihleri arasında;Osman Odabaş’ın “A4” Resim Sergisi İzmit’li Sanatseverler ile buluşuyor.

21 Ocak Salı akşamı 17.30 da açılışı yapılacak

Osman Odabaş; 1980 yılında İzmit’te doğdu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2004, Resim yüksek lisans 2007, Plastik Sanatlar/Resim Doktora programından 2012 yılında mezun oldu. KOÜ’de 2004-Öğretim Görevlisi, 2013-Yrd.Doç., 2016-Dr.Öğr.Üyesi, 2019-Doç.Dr. olarak çalıştığı resim bölümünde görevine devam etmektedir. Sanatçımızın A4 Sergisi, 2018-19 yıllarını içeren bir dizi eskiz, desen ve illüstrasyondan oluşmaktadır. Günlük hayat ve kişisel izlenimleri içeren işlerin tamamı hayalden, doğaçlama olarak çizilmiştir. Büyük ölçüde müzik etkileşiminin olduğu, çizim süreleri 30dk ile 1 gün arasında değişen işler, günlük hayat içerisinde görülen, duyulanların yeniden yorumlanması ve soyut-figüratif arasında gidip gelen kişisel izlenimlerin anlık ve mümkün olduğu ölçüde hızlı olarak ifade edilmesine dayalıdır. Osman Odabaş’ın A4 Resim Sergisi Kandemir Sigorta ev sahipliğinde, 21 Ocak Salı akşamı 17.30 da açılacaktır. Tüm sanat dostlarımız davetlidir.

Bu projenin Sanat Danışmanlığını, Nalan Kumlalı Atahan yürütüyor

Kandemir Sigortanın sahibi Ercan Kandemir’in sanata ev sahipliği yaptığı proje Ofiste Sanat, 2010 yılından itibaren görsel sanatlar alanında birbirinden değerli sanatçıların eserleriyle sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor. Bu projenin Sanat Danışmanlığını, Nalan Kumlalı Atahan yürütüyor. Ofiste sanatın hedefi; sanatı hayatın içerisine taşıma çabası, aynı zamanda günlük hayat mücadelesi içinde sergileri izlemek için vakit ayıramayan sanatseverleri alışılmışın dışında bir ortamda buluşturmaktır.
Sanat eserleri, ofis ortamında sergileniyor. Bu nedenle projenin adı; “Ofis’te Sanat’’. “Ofis’te Sanat’ Sergileri sanat galerileri gibi herkesin gezebileceği bir mekan olma özelliği taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —