Tarih: 22.09.2021 14:25

Osmanlı 41 Spor Kulübü açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Osmanlı 41 Spor Kulübü açılıyor

Türkiye’nin adından söz edilen önemli kulüpleri arasında yer almayı hedefleyen Osmanlı 41 Spor Kulübü açılıyor. 24 Eylül Cuma akşamı saat 19:00’da açılacak olan Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün açılış törenine ilimizin ve ilçemizin önemli isimleri katılacak.

Gölcük’te gençlerin sosyal faaliyet gösterebileceği, hem çocukların hem de belirli yaşlarda gençlerin hem ahlakı hem de sportif anlamda gelişmelerini sağlamak amacıyla kurulan Osmanlı 41 Spor Kulübü, çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirecek kulüpler arasına girmeye hazırlanıyor.

Poyraz, “ Tüm Gölcük halını bekleriz”

Osmanlı 41 Spor Kulübü, 24 Eylül Cuma günü Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi No:4/A (Yarhisar Müze Gemi karşısı) adresinde bulunan tesislerinde resmi açılışını yapacak. Açılış törenine ünlü oyuncu Nurullah Çelebi, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve ünlü futbolcu Oktay Derelioğlu başta olmak üzere ilimizin ve ilçemizin önemli isimlerin katılacağını ifade eden Başkan Poyraz Gölcük halkını kulüplerini yakından görmeleri için açılışlarına ve tesislerine beklediklerini ifade etti.

Başkan Poyraz,Osmanlı 41 spor Kulübü Amaç ve Hedefleri hakkında bilgi verdi

Osmanlı 41 Spor Kulüp Başkanı İsmail Poyraz  kulüpleri ve yapacakları çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Osmanlı 41 spor kulübü gençler için yola çıkıyor. 2020 yılı şubat ayında kurulmuş olan kulübümüzün en önemli misyonu özellikle pandemi sürecinde değişen alışkanlıklarımız neticesinde evlerine kapanarak dijital ortamlarda uzun sürece vakit geçirerek spordan uzak kalan gençlerimizin tekrardan spora, tabii hayata ve sosyal hayata entegre olmasını sağlamaktır. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalar neticesinde kulübümüz bünyesinde başlatmış futbol faaliyetlerine kısa sürede sporcu kazandırarak büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bunun için tüm çalışmalarımızı hızlı bir şekilde hayata geçirip Türkiye’nin adından söz edilen önemli kulüpleri arasında yer almayı hedefliyoruz. Faaliyetlerimize 5 -6 -7 yaşlarında öğrencilerimizle başlayıp 15 -16 -17- 18 yaşlarına yükseltip daha emin adımlarla yürümek istiyoruz. Kulübümüzün en değer verdiği kavramlardan biri ahlak ve ahlak gelişimi olduğunu vurgulamak isteriz. Sonuç olarak yapacak olduğumuz bu hizmetlerimizin en temel hedefi hem çocuklarımızın hem de belirli yaşlarda gençlerimizin hem ahlakı hem de sportif anlamda gelişmelerini sağlamaktır” dedi.

“Çok daha iyi işlere imza atacağız”

 Sözlerine devam eden başkan Poyraz, “Bu hedefleri gerçekleştirecek bir yönetim kadrosuna sahip olduğumuzu biliyor ve çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Kısa zamanda bu kadar çok şeyi başarmış olmamız ilerleyen zaman dilimlerinde çok daha iyi  işlere imza atacağımızın teminatıdır diyoruz. Bu hizmeti kendimize görev edinmiş  vizyonla hedeflerimize ulaşana kadar bıkmadan yorulmadan sıkılmadan çalışacağımızı tüm kamuoyuna bildirmekten şeref duyarız. Bu hedeflerimizin kısa sürede gerçekleşmesi için bizlere gerekli desteği sağlayan kişilere kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Osmanlı 41 spor kulübümüzün vatana millete hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

“Farklı spor dallarında da faaliyetler göstereceğiz”

Osmanlı 41 Spor Kulübü sportif direktör ve antrenörü Köksal Mızrakçı yaptığı açıklamada, “Osmanlı  41 Spor Kulübümüz olarak hedefimiz, gençlerimiz ile A takıma çıkarak daha büyük profesyonel takımlara adım atabilmelerini sağlamak olacak. Yeni kurulmuş olmamıza  rağmen ilk senemizde  hem alt yapısı  hem de A takım seviyesinde liglere katılıyoruz. Hedefimiz A takım seviyesinde şampiyon olmak. Ayrıca farklı spor dallarında da faaliyetler göstereceğiz. Bilardo, güreş takımları kuracağız. Ayrıca Yüzbaşılar’da ki şubemizde de su sporları dalında çalışmalarımız olacak. Gölcük’te kendisine ait minik yaş gurubu futbol çalışmalarının yapıldığı sahaya sahip tek kulübüz. Şu anda yaz dönemi çalışmalarımızı yürüttük. Daha yeni kurulduğumuz halde yoğun bir yaz dönemi geçirdik. Kış döneminde de minikler futbol okulu olarak çalışmalarımızın başlatacağız” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —