Tarih: 21.10.2021 08:19

Oyun Kuşu Uçurma Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerini SEZER VE SEYMEN TAKDİM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği’nin Gölcük Belediyesi desteği ile düzenlediği, oyun kuşu uçurma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

İlçemizde geçtiğimiz yıllarda kurulan ve çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği, Gölcük Belediyesi işbirliğinde oyun kuşu uçurma yarışması düzenledi. Yarışmacılar sergiledikleri performansla dereceye girmeye çalıştı. Yarışmada dereceye girenler için ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve dernek yönetimi katılım sağladı.

Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gerçekleştirdikleri yarışma için Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tufan Tabakoğlu’na ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Sezer ve Seymen, yarışmada dereceye girenlere ödüllerini takdim ederek, tebriklerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —