• BIST 100

    16698,39%-0,07
  • DOLAR

    43,62% 0,00
  • EURO

    51,83% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7115,90% -0,28
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,00

ÖZBAŞ “HİÇ BATMAYACAK O GÜNEŞ!”

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “19 Mayıs 1919'da Samsun'da doğan güneş 105. yıldır Ulusumuzun, yolunu aydınlatıyor.Hiç batmayacak o güneş” dedi

DEĞİRMENDERE 15.05.2024 16:40:00 0
ÖZBAŞ “HİÇ BATMAYACAK O GÜNEŞ!”

“Vatanı bağımsızlığa, ulusu özgürlüğe kavuşturdular”

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş yaptığı açıklamada, “Daha 13 Kasım 1918'de "Geldikleri gibi giderler" diyen Mustafa Kemal Paşa önderliğinde tarihin en haklı, en namuslu Ulusal Bağımsızlık Savaşı'nı yok yoksul sürdüren Kemalistler; bir yandan yokluklar ve yoksunluklarla, bir yandan emperyalist işgalci yedi düvelle, bir yandan işbirlikçi Vahdettinler, Damat Feritler, ve Anzavur Ahmetlerle, bir yandan içlerindeki satılmış hainlerle, bir yandan da gerici isyancılar ve vatan savunması kaçkını tarikatçılarla mücadele ettiler. Suikastlar, ihanetler, kahpe pusular, kalleşlikler hiç bitmedi. Hepsini aştılar, vatanı bağımsızlığa, ulusu özgürlüğe kavuşturdular. 105 yıl sonra bugün de dış ve iç sorunlarla boğuşuyoruz. Emperyalizm kanlı elleriyle yine boğazımızı sıkıyor. Ülkemizi bölmek için bıkıp usanmadan tuzaklar kuruyor. İhanetler diz boyu. "Dahili ve harici bedhahlar" iş başında. ABD haydutluğunun peşine takılan öngörü yoksunu politikalar sonucu ülkemize doluşan milyonlarca sözde sığınmacı nedeniyle demografik yapımız perişan. Vatanımız fiili bir işgal altında değilse de, bazı zihinlerin işgal edildiği acı bir gerçek. 

“Atatürkçü Düşünce Derneği, 340 şubesi, 68 Temsilciliği ve onbinlerce üyesiyle dimdik ayakta”

Sözlerine devam eden Özbaş, “Mustafa Kemal Atatürk fikir, ilke ve devrimleriyle yine gönlümüzde, yine rehberimiz. Ulusumuzun Laik Cumhuriyet ve demokrasi bağlılığı her gün yeniden kanıtlanıyor. Cumhuriyetin 105 yıllık birikimiyle bugün daha eğitimli ve daha zengin bir insan kaynağına sahibiz. Atatürk'ün akıl ve bilim mirasının inançlı bekçileri kahraman kadınlarımız ve gençlerimiz tehlikenin farkında.  Kemalizm'in namus sesini bir sis çanı gibi yurdumuz semalarına asma kararlılığı ile "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti’ne ulaşmak için 35 yıldır yorulmadan yürüyen, Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy'u, kurucusu Doç. Dr. Bahriye Üçok’u Kalpaksız Kuvvacısı Uğur Mumcu'yu, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’yı, örgüt emekçisi Şükrü Demirkürek'i, emperyal güdümlü faşist cinayetlerle kaybetmenin, Genel Başkanı Şener Eruygur ve pek çok yöneticisinin iktidar destekli FETÖ kumpaslarıyla zindanlara atılmasının acısını dirençle göğüsleyen, yakıcı bedeller ödeyen, ama varlık nedeni olan Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini korumak ve savunmaktan, Atatürkçü Düşünce Sistemi'ni yaşatmak ve geliştirmekten milim sapmayan Atatürkçü Düşünce Derneği, 340 şubesi, 68 Temsilciliği ve onbinlerce üyesiyle dimdik ayakta” dedi. 

“Şükran ve minnetle anıyoruz”

Özbaş son olarak, “Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarına, Antep'te, Maraş'ta, Urfa'da, Ege'de, Karadeniz'de, Trakya'da, Toroslarda, Istrancalarda, Türkmen çadırlarında, Yörük obalarında yakılan çoban ateşleri nasıl umut ışığı olmuş, yurdun her köşesindeki Müdafaa-i Hukuk ve Reddi ilhak cemiyetleri inançla nasıl omuz vermişlerse, bugün Atatürkçü Düşünce Derneği de aynı inançla Ulusunun emrindedir.  Türk Ulusu "Asla kuşkum yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medeni niteliği ve büyük medeni yeteneği, bundan sonraki gelişimi ile geleceğin yüksek uygarlık ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır." diyen o büyük dahiyi hiç yanıltmadı, yine yanıltmayacak.  Atatürkçü Düşünce Derneği olarak; Büyük Atatürk'ü, Kuvayı Milliye kahramanlarımızı, aziz şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz” dedi.

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ VOLEYBOLDA TARİH YAZDI: ÜST ÜSTE 3. ŞAMPİYONLUK

ÇOK SAYIDA SUÇTAN ARANIYORDU YAKALANDI

MURAT KARAYALÇIN’DAN SEFA SİRMEN’E ZİYARET

GENÇLERE GÜVENİN

YAPAY ZEKA VE ARA ELEMAN SORUNU

SESSİZ SEDASIZ AÇ DOYURMAK ...

ALi YILMAZ VE SERHAT YILMAZ'DAN ŞENEMRE'YE HAZIRLI OLSUN ZİYARETİ

SAĞLIĞI GÖZETEN, ZAHMETSİZ VE GÜVENLİ HİZMET

ZEYTİNOĞLU ‘TÜRKİYE 'MADE IN EUROPE' TANIMINA DAHİL EDİLMELİ’

GÖLCÜK KENT KONSEYİ'NDEN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'E ZİYARET

ÖZSOY ‘’AMACIMIZ YAPICI VE ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET’’

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, ANKARA’DA

VALİLİKTEN RAMAZANDA FAHİŞ FİYAT ARTIŞINA KARŞI UYARI!

KOCAELİ’Lİ RAPÇİ ZİGO PROFESYONEL ARENADA ''YARALI'' YAYINDA

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE YENİ İTFAİYE BİNASI

EREN’İN HAYATI “BEYAZ BASTON” EĞİTİMİYLE DEĞİŞTİ

ZİYARETLER VAKFI RAMAZANA HAZIR

TURGUT SAYIN CADDESİ ESNAFLARI MODA FUARINDA BULUŞTU

GENEL MÜDÜR ÇAY: SOMUT SONUÇLAR ÜRETEN İŞ BİRLİKLERİNİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

SARAY MUTFAĞI’NDAN KOCAELİ’YE UZANAN LEZZET

AKIN GÜRLEK ADALET MUSTAFA ÇİFTÇİ İÇ İŞLERİ BAKANI OLDU

CHP SALI PAZARINDA VATANDAŞI DİNLEDİ

ERDAL KANPARA’ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

GÖLCÜK’TE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

DEVRİYE EKİPLERİNDEN KAÇAMADI!

"ANLIYORUM ANLAŞILIYORUM" PROJESİNDE SERTİFİKA HEYECANI!

VECDİ ŞENMEMRE İLE KULİS

TOPLUMUN PSİKOLOJİSİ ve ŞİDDETİN NORMALLEŞMESİ

ZEHİRLİ DİL

MEMLEKET HİNDİSTANA DÖNDÜ, NE OLACAK BU MOTORLAR ?

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

ZEYTİNOĞLU ‘TÜRKİYE 'MADE IN EUROPE' TANIMINA DAHİL EDİLMELİ’

VALİLİKTEN RAMAZANDA FAHİŞ FİYAT ARTIŞINA KARŞI UYARI!

SARAY MUTFAĞI’NDAN KOCAELİ’YE UZANAN LEZZET

SALMAN ‘’RAMAZAN DOLANDIRICILARINA DİKKAT’’

KOCAELİ’DE ULAŞIM ARTIK 24 SAAT

HALK EKMEK’TE RAMAZAN PİDESİ 20 TL

İŞYERLERİ İMSAK VAKTİNE KADAR AÇIK OLACAK

SON 5 YILDA TÜRKİYE’YE 250 MİLYON $ YATIRIM YAPAN ÇİMSA’DAN İHRACATA 1,5 MİLYAR $’LIK KATKI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOTO’DA ANLATILDI

ESNAF ODASI SEÇİMLERİNDE NEFESLER TUTULDU..YARIN SAAT 11.00 DE BAŞLAYACAK

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12