Tarih: 27.07.2018 14:42

Özcan Bilgisayar’dan Gölcük’ten Türkiye’ye uzanan hizmet ağı

Facebook Twitter Linked-in

Özcan Bilgisayar’dan Gölcük’ten Türkiye’ye uzanan hizmet ağı

İlçemizde 2004 yılından itibaren yazıcı ve yazıcı sarf malzemeleri hizmetinde, kaliteden ödün vermeden hizmet veren Özcan Bilgisayar Gölcük’ten Türkiye’ye hizmet veriyor. Müşterilerinin yoğun ilgisi ve olumlu yorumlarıyla beğeni toplayan Özcan Bilgisayar, Gölcük’te bilişim sektöründe lider markalar arasında yer almaya devam ediyor.

İnteraktif olarak hizmet vermeye devam ediyor

İlçemizde 2004 yılından itibaren Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi Donanma İş Merkezi B Blok No: 3/D  adresinde yazıcı ve yazıcı sarf malzemeleri alanında hizmet veren Özcan Bilgisayar 2014 yılından itibaren ise, tüm Türkiye’ye hizmet vermekte olan N11.com hepsiburada.com ve yazıcıfırsatı.com adreslerinden de interaktif olarakta hizmet vermeye devam ediyor. Bu alanda da oldukça yoğun talepte olan Özcan Bilgisayar, HB- Canon, Zerox, Samsung, Ricoh marka yazıcı ve yazıcı sarf malzemeleri ile Türkiye’nin her yerine hizmet vermeye devam ediyor. İlçemizin sevilen Teknik Servis ve Yazıcı markası Özcan Bilgisayar Gölcüklü vatandaşların da uğrak noktası haline gelmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ‘da çalışan Özcan Bilgisayar hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Özcan Bilgisayar olarak ayrıca yazıcı ve kartuş toner dolumu haricinde bütün bilgisayar malzemeleri konusunda en son sistem malzemeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Özcan, “Bizde öncelik yaptığımız işin hakkını verebilmek”

İşletme sahibi Nuri Özcan ‘’ Özcan Bilgisayar, olarak  yazıcı ve sarf malzemeleri sektöründe sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve sizleri kampanya ve fırsatlardan haberdar edip yararlandırmaktayız. Yazıcılar ve sarf malzemeleri konusunda merak ettikleriniz ve ürün alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini tamamen tüketiciyi düşünerek, yanıtlıyoruz. Bizde öncelik yaptığımız işin hakkını verebilmek, ve de bu emektar çalışmamızın hakkını, her geçen gün artan müşterilerimiz ve de olumlu yorumlarıyla alıyoruz. 2004 yılında hizmet vermeye başladığımız Özcan Bilgisayar olarak 2014 yılında Biz çağın gereklerini yerine getirdik ve internet ortamında ki güvenilir satış siteleri ile çalıştık. Bunun üzerine gördük ki, yoğun bir talep oluştu. İnsanlara verdiğimiz sözü tuttuk ve ürünlerimizi zamanında gönderdik, başarı da kendiliğinden geldi. Bu anlamda bizlere güvenen bütün müşterilerimize buradan teşekkürlerimi iletiyorum’’dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —