Tarih: 18.01.2023 12:16

Özdemir ve Çakmak ailelerinin mutlu günü FATMA VE ZEKERİYA EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARINI ATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Özdemir ve Çakmak ailelerinin mutlu günü

FATMA VE ZEKERİYA EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARINI ATTILAR

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ailelerinden olan Gölcük’ün eski esnaflarından İsmail Özdemir ve Ayşe Özdemir’in güzeller güzeli kızları Fatma Özdemir, Gölcük esnaflarından Filizler Lokantası’nın Sahibi Ali Çakmak ve Nuray Çakmak’ın yakışıklı oğulları Zekeriya Çakmak evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

Mutluluklarına şahitlik ettiler

Mutlu birliktelikleri evlilik ile taçlandırmak isteyen Fatma Özdemir ve Zekeriya Çakmak çifti evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandı. Geçtiğimiz akşam ilimizde bulunan bir Mekanda gerçekleşen nişan töreninde genç çifti aileleri akrabaları ve yakın dostları da yalnız bırakmadılar.

Genç çiftin yüzüklerini amcaları taktı

Davetlilerin alkışlarıyla sahneye çıkan ve ilk danslarını gerçekleştiren Fatma Özdemir ve Zekeriya Çakmak çiftinin nişan yüzüklerini amcaları Sabri Özdemir ve Sebahattin Çakmak taktı. Nişan yüzüklerini takan amcalar Özdemir ve Çakmak genç çifte çıkmış oldukları bu yolda ömür boyu mutluluklar dilediler.  Nişan töreninin ardından gönüllerince eğlenen  genç çift ve aileleri, bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakman akrabalarına ve dostlarına teşekkür ederken davetlilerde genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. 

Düğün Eylül ayında

Gerçekleşen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarına atan Fatma Özdemir ve Zekeriya Çakmak çiftinin düğünleri ise Eylül ayında yapılacak. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —