Tarih: 30.05.2019 09:29

Özel Aile Konak Hastanesi geleneksel sokak iftarında  BİNLERİ AĞIRLADI 

Facebook Twitter Linked-in

Özel Aile Konak Hastanesi geleneksel sokak iftarında

 BİNLERİ AĞIRLADI 

Gölcük Aile Konak Hastanesi bu yıl beşincisini düzenlediği halka açık iftar organizasyonunda binlerce kişiye iftar yemeği verdi. Aile Konak Hastanesi’nin önünde trafiğe kapatılan yolda düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Aile Konak Hastanesi’nin gelenekselleşen halk iftarının beşincisi dün akşam hastane önünde binlerin katılımıyla gerçekleşti. Tüm hastane çalışanları ve yöneticilerinin katılımıyla hazırlanan iftar organizasyonuna binlerce kişi katıldı. Aile Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü 0p. Dr. M. Veysel Besnili, İdari direktör Dr. Şahin Talus, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Numan Ulay ve Dr. Metin Göklü ev sahipliğiyle, tüm çalışanların emeğiyle hazırlanan organizasyona Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdürü E. Fatih Bayram, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreter Nusret Subaşı, İlçe Müftülüğü Gölcük Merkez Vaizi Adnan Yıldız,  Aile Konak Hastanesi hekimleri ile Sakarya ve Gebze Hastaneleri yönetim kurulu katılım sağladı.

Hastane personeli hizmet verdi

Aile Konak Hastanesi’nin düzenlediği geleneksel beşinci halk iftarı organizasyonuna halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Aile Konak Hastanesi önünde düzenlenen iftar programı, İlçe Müftülüğü Gölcük Merkez Vaizi Adnan Yıldız tarafından okunan İftar Duası ile başladı. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, tüm hastane personeli hizmet verdi. Aile Konak Hastanesi önü iftarın yapıldığı zamanda trafiğe kapatıldı ve ulaşım farklı noktadan hizmet verdi.

Besnili, “ Bolluk bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da toplu iftarımızın beşincisini yapmanın gururu içerisindeyiz”

iftar öncesi kısa bir konuşma yapan Aile Konak Hastanesi Tıbbi direktörü Op. Dr. M. Veysel Besnili katılımcıları selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, “ Bugün iftar programımız güzel bir güne denk geldi. 29 Mayıs İstanbul’un Fethi. İstanbul’un fethinin 566. Yılını kutluyoruz. Proje planlamanın ne kadar önemli olduğunu özellikle İstanbul’un fethinde Fatih Sultan Mehmet’ten gördük. Projede planlamayı doğru yaptığınız zaman hiçbir şeyin imkansız olmadığını biliyoruz. Bu zorluklar karşısında da bizlere düşen bu plan ve projelendirmenin ne kadar önemli olduğunu kendimize kılavuz edinmektir. Bolluk bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da toplu iftarımızın beşincisini yapmanın gururu içerisindeyiz. Toplumsal yardımlaşmaya olan inancımızla bu güzel vatanda birlik beraberlik ve güven huzur içinde yaşama arzumuzun gerçekleşmesi ve sonsuza kadar sürmesi temennisiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunar, katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim” dedi.

Talus, “Sağlıkta 25 yıldır hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz”

Ardından söz alan Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında Katılımcıları selamladıktan sonra, ”Bu beşincisini düzenlediğimiz iftarımız. Biz bu iftarı yaparken hakikaten etrafımızdaki komşularımızla, esnaflarımızla ne yapabiliriz diye düşündük ve personelimiz dedi ki, “ Bir buradaki komşularımıza biz servis yapmak istiyoruz. Bugün ki masalarımız bizim personellerimiz tarafından açıldı. Bütün servisleriniz onlar tarafından hazırlandı. Onlar tarafından size servis edildi. Biz bu onuru yaşadığımız için teşekkür ediyoruz. Bizi onure ettiniz. Buraya geldiniz, biz burada komşularımızla yaşamaktan, birlikte sağlıkta 25 yıldır hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Allah razı olsun bereketi bol olsun” dedi.

Sezer, “5 yıldan beri düzenlenen bu iftar, gerçekten toplumsal dayanışma açısından çok güzel bir örnek”

Son olarak söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmasında, “ Az önce Şahin Bey, iftar sofrasını kendi personeli tarafından hazırlandığını, bundan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ben kendisine şunu söylemek istiyorum; 5 yıldan beri düzenlenen bu iftar, gerçekten toplumsal dayanışma açısından çok güzel bir örnek. Fakat şunu da söylemeden edemeyeceğim; Sadece iftar sofrası değil uzun yıllardan beri özveriyle Gölcük Halkına sağlık alanında hizmet eden Özel Aile Konak Hastanesi’ni de tebrik ediyorum. Özellikle tüm personelin uzun yıllar boyunca gayretli çalışmalarını taktir ettiğimi de söylemek istiyorum. Ramazan Ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Allah hayırlısıyla bayrama kavuşmayı hepimize nasip etsin. Nice Ramazanlara kavuşmayı nasip etsin. Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabul olması dileğiyle hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Dualarla oruçlar açıldı

Konuşmaların ardından İçe Müftülüğü Gölcük Merkez Vaizi Adnan Yıldız’ın iftar duası ile başladı ve iftar sonunda yaptığı yemek duası ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —