Tarih: 15.03.2019 14:18

Özel Aile Konak Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’nda   COŞKULU KUTLAMA

Facebook Twitter Linked-in

Özel Aile Konak Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’nda  

COŞKULU KUTLAMA

İlçemizde sağlık sektöründe 5 yıldır hizmet vermekte olan Özel Aile Konak Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Mart Tıp Bayramı’nda farklı kurumlarda görev alan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak farkını ortaya koydu.

Kurum içi ve kurum dışı tüm sağlık çalışanlarını unutmadı

Gölcük’te 5 yıldır hizmetlerine ara vermeden devam eden Aile Konak Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Mart Tıp Bayramı’nda etkinlikleriyle farkını gösterdi. Gerek kurum içinde gerekse kurum dışında yapmış olduğu etkinlikleriyle örnek olan Aile Konak, tüm hekim ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı unutmadı. Aile Konak yönetimi, Karamürsel, Gölcük ve Başiskele’de bulunan aile hekimleriyle birlikte, fabrika işyeri hekimleri, Karamürsel Devlet Hastanesi ve Gölcük Devlet Hastanesi başhekimleri ve çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretlerinde bulundu.

Düzenlenen kokteyl ile kutlama yapıldı

Aile Konak 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği kapsamında, açık büfe yemek ve sonrasında kokteyl organizasyonuyla tıp bayramını coşkuyla kutladı. Kokteylin açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu üyesi Op. Dr. Metin Göklü; “Hastanemizin temel yapıtaşlarını oluşturan değerli sağlık çalışanlarını bu güzel gününü tebrik ediyorum. Sağlığa vermiş oldukları emeklerden dolayı hem hekim arkadaşlarımın hem de tüm sağlık çalışanlarının bir kez daha kutluyorum” dedi. Tıbbi direktör Op. Dr. M. Veysel Besnili ise konuşmasında, hekimliğin bir yaşam biçimi olduğunu, hayatımızın her anında hekimliğin öne çıktığını ve çok kıymetli olan hekimlik mesleğini itibarsızlaştırmaya çalışanlara fırsat verilmemesi gerektiğini ve bu yolda tıp adına hizmet veren tüm çalışanların tıp bayramını kutladığını ifade etti.

Başhekimlerin 14 Mart Tıp bayramları kutlandı

Aile Konak Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Karamürsel ve Gölcük Devlet Hastanesi başhekim ve çalışanlarını da ziyaret ederek nezaket örneği sergiledi. Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Erkan Çelik’e nezaket ziyaretinde bulunarak 14 Mart tıp Bayramı’nı kutladı. Aile Konak yönetimi, Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu ile ziyaretlerine devam etti.

Gün boyu ziyaretçiler ağırlandı

Aile Konak Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla siyasetten, eğitime farklı sektörlerden ziyaretçileri de ağırladı. Her yıl geleneksel olarak 14 Mart ziyaretlerini aksatmayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Doğa Koleji Yeniköy Kampüsü öğrencileri ile Özel Asil Anaokulu öğrencileri Özel Aile Konak Hastanesi’ni ziyaret ederek 14 Mart Tıp bayramlarını kutlayan isimler oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —