Tarih: 20.02.2023 09:46

Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi’nde sürpriz doğumgünü EKREM ÇINAR KORKMAZ 5 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

Anakucağı Gündük Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencilerinden Ekrem Çınar Korkmaz, 5. Yaş gününü öğretmenleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlenerek kutladı.

İyi ki doğdun şarkısı ile pastasının mumlarını üfledi

İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından olan Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi öğrencilerinden Ekrem Çınar Korkmaz, 5. Yaş gününü öğretmenleri Beyza Palamut, Gülsüm Öztürk ve Gülcan Acar ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince eğlenerek kutladı. Asuman ve Serhat Korkmaz çiftinin biricik oğulları için Anakucağı Gündük Bakım Evi Öğretmenleri tarafından doğumgünü partisi organize edildi. Öğretmenleri tarafından hazırlanan iyi ki doğdun yazılı doğum günü masasında öğretmenleri ve arkadaşlarının iyi ki doğdun Ekrem Çınar şarkısı ile doğumgünü pastasının mumlarını üfleyen Ekrem Çınar Korkmaz ve arkadaşları doğumgünü partisinin tadını doyasıya eğlenerek çıkardılar.

Palyaço ablaları ile doyasıya eğlendiler

Doğumgünü pastasının kesilmesi ve yenilmesinin ardından doğumgünü çocuğu Ekrem Çınar Korkmaz ve arkadaşları palyaço ablaları ile doyasıya eğlendiler. Yüzlerine çeşitli figürler çizdiren çocuklar daha sonrasında müzik eşliğinde doğumgünü partisinin tadını çıkarılar. Öğretmenlerinin de kendilerine eşlik ettiği doğumgünü partisinde  minik öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

İyi ki doğdun Ekrem Çınar Korkmaz

Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Asuman ve Serhat Korkmaz çiftinin biricik oğulları Ekrem Çınar Korkmaz’ın yeni yaşını kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —