Tarih: 28.03.2024 13:58

Özerler Oto Klinik İşletmecisi Hüseyin Özer, ‘BAKIMLARINIZI SON GÜNLERE BIRAKMAYIN’

Facebook Twitter Linked-in

Özerler Oto Klinik İşletmecisi Hüseyin Özer,

‘BAKIMLARINIZI SON GÜNLERE BIRAKMAYIN’

Ramazan Bayramında uzun yola çıkacaklara uyarıda bulunan Özerler Oto Klinik İşletme sahibi Hüseyin Özer, araç bakımlarının son günlere bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, “Tüm sürücülerimize kazasız ve belasız bir yolculuklar temenni ediyoruz” dedi.

“UZUN YOLA ÇIKMADAN ÖNCE BAKIM ÇOK ÖNEMLİ”

Tüm Müslüman Alemi olarak 10 Nisan Çarşamba günü Ramazan Bayramını kutlayacağız. Bu sene Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasın nedeniyle birçok araç sahibi bu tatili değerlendirmeyi planlıyor. Uzun yola çıkmadan önce araç bakımını yapılması gerektiğini ifade eden Özerler Oto Klinik sahibi Hüseyin Özer, son günlerde aşırı sıkışıklık yaşandığı için araç sahiplerinin bakımlarını mutlaka fırsatları varsa şu günlerde yaptırmalarını tavsiye etti. Her türlü araç bakımlarının uzman personeli ile titiz bir şekilde yaptıklarını söyleyen Hüseyin Özer, Araç bakımlarının yanı sıra özellikle uzun yola gideceklere de uyarıda bulundu.

‘LASTİK ARAÇLARINIZIN CAN DAMARIRIR’

‘Lastik araçlarımızın can damarıdır’ diyen Hüseyin Özer, ‘Bu bayramda lastikleri beni idare eder demeyin biliyorsunuz lastik aracın can damarıdır, bizde müşterilerimize kolaylık olsun diye lastiklerimizde inanılmaz kampanyalar yaptık ve kredi kartlarına da taksit imkanları sunduk, Sizde aracınızın bakımını ve lastiklerini değiştirin, gideceğiniz yere rahat ve güvenli bir şekilde gidin’ dedi. Tüm müşterilerimize şimdiden iyi bayramlar diliyoruz diyen Özerler Oto Klinik İşletmecisi Hüseyin Özer’’ bakımlarınızı son günlere bırakmayın’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —