Tarih: 11.11.2020 13:49

ÖZERLER OTO KLİNİK KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

ÖZERLER OTO KLİNİK KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

İlçemizde uzun yıllar hizmet veren Özerler Oto Klinik Servisi Yeni Sanayi Sitesi F/ Blok No:1/10 adresinde konusunda uzman ekibi ile çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 1 Aralık itibariyle kış lastiklerine geçecek olan araç sahipleri Özerler Oto Klinik farkı ile lastiklerini güvenle değiştirebilirler.  

Aradığınız bütün hizmetler tek adreste

Hüseyin Özer Ustanın önderliğinde her türlü araçların mekanik bakımların yapımını titiz bir şekilde yaparak müşterilerin memnuniyetini de fazlasıyla kazanmaktadır. Özerler Oto Klinik yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verirken motor revizyonundan yağ değişimine, Genel bakımdan Amartisör değişimine, fren bakımından Elektronik arızaya, Akü satışından yedek parçaya kadar tüm alanlarda müşterilerine sınırsız hizmeti ile dikkatleri çekiyor. Özerler Oto Klinik’in sahibi yaptığı açıklamada kış aylarına girmeden önce araç sahiplerinin mutlaka araçlarını bakımdan geçirmeleri gerektiğini ifade etti.

Aracınız Özerler Oto Klinik’te güvende

Gölcük LastikPark Yetkili Bayii olarak hizmet veren  Özerler Oto Klinik Servisinde aradığınız tüm lastik markalarını bulma şansına sahipsiniz. Üstün yol tutuşu ile aracınızın performansına performans katan lastikleri uygun fiyat ve taksit imkânlarıyla da sahip olabilirsiniz. Lastik satış servisinde Lastik satışı, Rot Balans Ayarı, Nitrojen, lastik tamiri, Jant satışı, Ön takım revizyon ile de hizmet vermektedir. Araçlarınızı Özerler Oto Klinik’e bıraktığınız andan itibaren kendi araçları gibi ilgilendiklerini ifade eden Hüseyin Özer, yapılan tetkiklerden sonra araca yapılması gereken tüm müdahaleleri araç sahibine bildirerek aracın bakımına öyle başladıklarını söyleyen Hüseyin Usta markası ne olursa olsun tüm araçlara baktıklarını söyledi. Özerler Oto Klinik Gölcük Yeni Sanayi Sitesi F/ Blok No.1/10 Gölcük adresinde sizleri beklemektedir.

Kullanmadığınız lastikler Lastik Otel’de güvende

Araç sahipleri yaz lastiklerini söküp kış lastiklerini taktırdıklarında veya tam tersi olarak kış lastiklerini söktürüp yaz lastiği taktırdıkları zaman ellerinde kalan lastikleri koyacak yer bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yeni Sanayi Sitesi F/ Blok No:1/10 adresinde hizmet veren Özerler Oto Klinik lastik otel hizmeti ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Yaz ve kış sezonunda değiştirdiğiniz lastikler Özerler Oto Klinik  güvencesiyle sezon sonuna kadar koruma altında tutuluyor.

“Özerler Oto Klinik olarak müşterilerimizin lastiklerini  mevsimine kadar muhafaza ediliyor”

Özerler Oto Klinik Lastik Otelinde kullanmadığınız lastikler, sezonluk cüzi bir ücret karşılığında saklamaya uygun koşullarda güvenli bir şekilde saklanıyor. Kullanılmayan lastiklerin saklanmasında yerin çok önemli olduğunu ifade eden Özerler Oto Klinik’in sahibi Hüseyin Özer, “Kullanmadıkları lastikleri saklamakta zorluk çeken müşterilerimiz için bizde lastik otel hizmeti veriyoruz. Bu uygulamamız Eski Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerimizde de vardı. Fakat yeni adresimizde bu hizmeti daha fazla müşterimize verebiliyoruz. Kullanılmayan lastiklerin saklandığı yer oldukça önemlidir. En önemlisi kullanılmayan lastiklerin saklandığı yerlerin güneş ışığı görmemesi gerekiyor. Özerler Oto Klinik olarak müşterilerimizin lastiklerini  mevsimine kadar muhafaza ediliyor. Müşterilerimizde bu uygulamamızdan son derece memnunlar” dedi.

 Neden Lastik Oteli?

Lastikleriniz sigortalı olarak muhafaza edilir.

Lastikleriniz lastik saklama koşullarına uygun bir şekilde ( kuru, serin, güneş ışığı almayan asit ve yağ benzeri kimyasallardan uzak) muhafaza edilir.

Lastiklerinizin değişim zamanı geldiğinde değişim için yer aramanıza gerek kalmaz.

Lastikleriniz işlerinde uzman, eğitimli teknisyenler tarafından değiştirilir.

Lastiklerinizi evinize veya başka bir yere taşırken ağır kaldırmadan dolayı oluşacak sağlık problemlerinin önüne geçilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —