Tarih: 23.01.2024 12:20

Özlü: ‘Hayallerimiz Tek Tek Gerçeğe Dönüşüyor’

Facebook Twitter Linked-in

Özlü: ‘Hayallerimiz Tek Tek Gerçeğe Dönüşüyor’

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Türkiye’nin 100. Yılında genç kardeşlerine armağan ettiği Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde atölye çalışmalarına katılan genç kardeşlerini ziyaret etti.

Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olmasının yanı sıra geleceğimizin teminatı, Türkiye Yüzyılı’nın mimarları çocuklara ve gençlere yönelik eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle bölgenin yeni cazibe mekânı olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde eğitimler tüm hızıyla devam ederken, Başkan M. Yasin Özlü de genç kardeşlerine bir sürpriz yaptı. Başiskele’de eğitime ve genç nesile büyük önem veren Başkan Özlü, atölye çalışmalarına katılan öğrencileri ziyaret ederek, kardeşleriyle ve aileleriyle sohbet etti. Eğitimler hakkında eğitmenler ve öğrencilerden bilgiler aldı.

“GELECEĞE DAHA UMUTLA BAKIYORUM”

Başkan Özlü, ziyaretle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hayallerimiz tek tek gerçeğe dönüşüyor çok şükür. Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin hizmetine sunduğumuz Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’mizde devam eden atölye çalışmalarımızı ziyaret ettim.Bilimden, sanata ve birçok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan merkezimizi dolduran gençleri gördükçe geleceğimize daha bir umutla bakıyorum.Dünya üzerinde iyiye, güzele dair ne varsa savunan ve her daim adaletin tarafından olacak, daima kendini geliştirecek, kültürel ve sanatsal donanımı ile necip milletimizin hizmetkârı olacak nesillerin böyle âlâ bir mekânda yetişecek olması bizleri ayrıca bahtiyar ediyor.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —