Tarih: 26.11.2019 13:00

Özmenler AVM’de kaçırılmayacak indirimler başladı

Facebook Twitter Linked-in

Özmenler AVM’de kaçırılmayacak indirimler başladı

İlçemizde 1950 yılında kurulan, Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 10 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de kaçırılmayacak kış kampanyaları başladı. Kampanyada son gün 2 Aralık.

Kampanyada son gün 2 Aralık

Dünyanın lider markası olan Siemens’in “ Beklenen Günler” adı altında başlattığı kampanyaya dahil olan Özmenler AVM’de %35’e varan indirimler devam ediyor. 2 Aralık’ta sona erecek olan kampanya da Siemens ürünlerinin yanı sıra dünyanın önde gelen markaları olan Philips, Fakir, Sharp, Profilo, Regal, Uğur Derin Dondurucu, Bianchi, Dyson, Tefal, Ufo, Braun, Arzum, Dominox, Eminçelik ve Ventino ürünlerinin küçük ev aletlerinde de indirimler devam ediyor.   

Kredi kartına 18 aya varan, kredi kartsız kefilsiz 36 aya varan taksit imkanı

Başlatmış oldukları kampanya hakkında bilgi veren Özmenler AVM işletmecisi Mehmet Özmen, “ Bilindiği gibi son zamanlarda bir indirim furyası var. Siemens’de “ Beklenen Günler” adı altında bir kampanya başlattı ve Özmenler AVM olarak Siemens Gölcük Yetkili Bayisi olarak bizlerde kampanyaya dahil olduk. Kampanya dahilinde Siemens ürünlerinde % 35’e varan indirimler var.  Kampanyamız 2 Aralık’ta sona erecek. İndirimlerimiz sadece Siemens ürünlerinde değil, bünyemizde bulunan birçok markanın ürünlerinde geçerlidir. Satışlarımızda anlaşmalı banka kartlarına 18 aya varan taksit imkanları mevcut olup, ayrıca kredi kartsız, kefilsiz 36 aya varan vade imkanı sağlıyoruz” dedi.

“Gölcük Halkının bu indirimleri kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz”

Özmenler AVM olarak elektrikli süpürge markası olan Nilfisk’in Gölcük Yetkili Servisi olduklarını ifade eden Mehmet Özmen, “ Kampanyamız dahilinde Siemens’in özellikle ankastre ürünlerinde, 9 kiloluk çamaşır makinesi ve kurutma makinelerinde çok avantajlı kampanyalar var. Her zaman bu indirimler olmayacağı için Gölcük Halkının bu indirimleri kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —