Tarih: 23.09.2020 14:36

Özmenler AVM’de kaçırılmayacak kampanya UĞUR DERİN DONDURUCULARDA 7 YIL GARANTİ

Facebook Twitter Linked-in

Özmenler AVM’de kaçırılmayacak kampanya

UĞUR DERİN DONDURUCULARDA 7 YIL GARANTİ

İlçemizde 1950 yılında kurulan, Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 11 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de kaçırılmayacak kampanya da son günler. Uğur Derin Dondurucularda 7 yıl garanti kampanyasında son gün 30 Eylül!

Kampanyada son gün 30 Eylül

Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 11 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de Uğur Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanya devam ediyor. 30 Eylül’de sona erecek kampanya da indirimin yanı sıra 7 yıl garanti imkanı sağlanıyor.

Siemens’te sonbahar kampanyası başladı

Dünyanın lider markası olan Siemens’in Gölcük ana bayisi olan Özmenler AVM’nin işletmecisi Mehmet Özmen Uğur Derin Dondurucularda devam eden ve diğer kampanyaları hakkında bilgi verdi. Özmen yaptığı açıklamada, “ Uğur Derin Dondurucu Gölcük Bayisi olarak bizde bu kampanya ya dahil olduk. Firma olarak Eylül ayı sonuna kadar uğur Derin Dondurucularda devam eden indirim kampanyamızın yanı sıra 7 yıl garanti kampanyası var. Derin dondurucu almayı düşünenlerin bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca Siemens’te sonbahar kampanyası başladı.  Ankastre ürünlerde özellikle 3’lü setlerde indirim var. Bunun dışında beyaz eşyalarda eskiyi getir yeniyi götür kampanyamız devam ediyor. Ayrıca bünyemizde bulunan Küçük ev aletlerinde de çeyiz garantisi imkanımız var. Evlenecekleri veya  evini yenilecekleri bayiimize bekliyoruz. Özmenler AVM olarak müşterilerimize tüm imkanları sağlamaktayız. Kredi kartına 18 aya varan taksit imkanının yanı sıra  Kredi kartsız, kefilsiz 36 aya varan vade imkanı devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —