Tarih: 15.07.2021 13:22

Özmenler AVM’de Kurban Bayramı öncesi kaçırılmayacak kampanya UĞUR DERİN DONDURUCULARDA İNDİRİME EK 7 YIL GARANTİ

Facebook Twitter Linked-in

Özmenler AVM’de Kurban Bayramı öncesi kaçırılmayacak kampanya

UĞUR DERİN DONDURUCULARDA İNDİRİME EK 7 YIL GARANTİ

İlçemizde 1950 yılında kurulan, Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 12 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de derin dondurucularda kaçırılmayacak kampanya. Uğur ve Siemens Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanyanın devam ettiğini ifade eden  Özmenler AVM’nin işletmecisi Mehmet Özmen indirim kampanyasının yanı sıra Uğur Derin Dondurucularda 7 yıl garanti kampanyasının olduğunu ifade ederek kampanyanın ay sonunda biteceğini ifade etti.

Kampanya ay sonuna bitecek

Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 12 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de Siemens Uğur Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanya devam ediyor. Ay sonunda sona erecek kampanya da indirimin yanı sıra 7 yıl garanti imkanı sağlanıyor.

“Özmenler AVM olarak müşterilerimize tüm imkanları sağlamaktayız”

Dünyanın lider markası olan Siemens’in Gölcük ana bayisi olan Özmenler AVM’nin işletmecisi Mehmet Özmen Uğur Derin Dondurucularda devam eden ve diğer kampanyaları hakkında bilgi verdi. Özmen yaptığı açıklamada, “ Uğur Derin Dondurucu Gölcük Bayisi olarak Kurban Bayramı öncesi başlayan indirim ve 7 yıl garanti kampanyasına bizde dahil olduk. Firma olarak ay sonuna kadar Uğur Derin Dondurucularda devam eden indirim kampanyamızın yanı sıra 7 yıl garanti kampanyası var. Derin dondurucu almayı düşünenlerin bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.  Temmuz ayında başlayan kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Derin dondurucularda 3.275 liralık 6 çekmeceli bir Siemens derin dondurucu 2.896 liraya düştü. Yine 3.882 lira olan 7 çekmeceli Uğur Derin Dondurucu 3. 250 liraya kadar düştü. Evlenecekleri veya  evini yenilecekleri bayiimize bekliyoruz. Özmenler AVM olarak müşterilerimize tüm imkanları sağlamaktayız. Kredi kartına 18 aya varan taksit imkanının yanı sıra  Kredi kartsız, kefilsiz 36 aya varan vade imkanımız devam ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —