Tarih: 10.08.2023 11:06

Palamut ve Kurt ailelerinin mutlu günü BEYZA VE ENES DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Palamut ve Kurt ailelerinin mutlu günü

BEYZA VE ENES DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ailelerinden olan Hatice ve Sedat Palamut çiftinin güzeller güzel kızları Beyza Palamut ile Kadriye ve Ali Kurt çiftinin yakışıklı oğulları Enes Kurt mutlu bir birliktelik için dünya evine girdiler.

Palamut ve Kurt aileleri dünür oldu

Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan ve emekli olan Sedat Palamut ile Hatice Palamut çiftinin kızları Öğretmen Beyza Palamut hayatını ilçemizin geniş bir kesim tarafından tanınan ve Yuvacık’ta ikamet eden Akkurtoğlu Ticaret Bahçe Mobilyaları Endüstriyel Mutfak Ürünleri Sahibi Ali Kurt ve Kadriye Kurt’un oğulları Enes Kurt ile birleştirdi.

Genç çifti yalnız bırakmadılar

Mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Beyza ve Enes çiftinin dillere destan düğün törenleri 5 Ağustos akşamı Değirmenbaşı Butik Otel’de gerçekleşirken genç çifti ve ailelerini bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadılar.

Çiftin nikahının Başkan Sezer kıydı

Davetlilerin yoğun alkışları ile sahneye çıkan genç çift ilk danslarını yine yoğun alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Düğün töreninde ilk danslarının ardından nikah merasimine geçildi. Genç çiftin nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken, Başkan Sezer genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Teşekkür ettiler

Nikah merasiminin ardından genç çift, aileler ve davetliler eşliğinde gönüllerince eğlenirken Palamut ve Kurt aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.

Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak bizde Beyza ve Enes Kurt çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, dünür olan Hatice- Sedat Palamut ile Kadriye – Ali Kurt ailelerine hayırlı olsun diyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —