Tarih: 05.02.2019 13:45

Park ve Bahçeler kesti, Temizlik İşleri temizledi

Facebook Twitter Linked-in

Park ve Bahçeler kesti, Temizlik İşleri temizledi

İlçemizde cadde ve sokaklarda bulunan ağaçların fazla uzayan dalları Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesildi ve hemen ardından kesilen dallar Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri tarafından toplandı.

Gölcük’te bahar temizliği erken başladı

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Gölcük’te bahar temizliğine erken başladı. İlçemizde bulunan cadde ve sokaklarda bulunan ağaçların aşırı uzayan dalları Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesildi. Kesilen dallar çevre kirliliği yaratmaması adına Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri tarafından kısa sürede toplandı.

Kontrolsüzce uzayan ağaç dalları Gölcük’te büyük sorun oluşturuyordu

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen budama çalışmaları sayesinde ilçemiz de daha güzel bir görüntüye kavuştu. Bahar ayı öncesinde gerçekleştirilen budama çalışmaları ile kontrolsüzce uzayan ağaç dalları Gölcük’te büyük sorun oluşturuyordu. Gölcük Belediyesi ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmayla Gölcük’te önemli bir sorunu çözmüş oldu. Çalışmaları gören vatandaşlar çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —