Tarih: 20.11.2021 14:31

Patlayan su borusuna İSU ekipleri müdahale etti

Facebook Twitter Linked-in

Patlayan su borusuna İSU ekipleri müdahale etti

Şirinköy İpekyolu Mahallesi İpekyolu Bulvarı Bağdat Camii önünde patlayan içme suyu hattına Gölcük İSU ekipleri anında müdahale ederek onardılar. Onarım çalışması sırasında trafik kısmi olarak kapatıldı

Kısa sürede müdahale ettiler

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Gölcük İSU ekipleri  Şirinköy İpekyolu Mahallesi İpekyolu Bulvarı Bağdat Camii önünde içmesuyu hattında arıza olduğunu tespit etmesi üzerine çalışmaya başladı. çalışma sırasında trafiğini tek şeride indiği yolda arıza kısa sürede ekiplerce onarıldı.

Ekiplere teşekkür ettiler

Patlayan içmesuyu hattını kısa sürede onaran ekipler çalışmanın tamamlanmasını ardından tek şeride indirdikleri yolu yeniden trafiğe açtılar. Çevredeki vatandaşlar ve esnaflar arızayı kısa südre onaran Gölcük İSU ekiplerine teşekkür ederken yaptıkları açıklamada, “ Su bizim için çok kıymetli. Yuvacık Barajı’nda su seviyesi her geçen gün düşerken suyumuzun boşa akması bizleri çok üzüyor. İSU ekiplerinin arızayı kısa sürede onarması ile suyumuz boşa akmamış oldu. emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ederiz” dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —