Tarih: 02.12.2018 11:33

Pazar Sabahı Futbolcuları, 2019 futbol sezonu için bir karar aldı ŞEHİT POLİS BAYRAM ÖZDERE SEZONU

Facebook Twitter Linked-in

Pazar Sabahı Futbolcuları, 2019 futbol sezonu için bir karar aldı

ŞEHİT POLİS BAYRAM ÖZDERE SEZONU

Pazar Sabahı Futbolcuları (PSF) grubunun aldığı karar uyarınca; 2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu” olarak oynanmasını kararlaştırdı.

Bu grup yaptığı sosyal faaliyetlerle adından sıkça söz ettiriyor

Pazar Sabahı Futbolcuları (PSF) 2003 yılından beri her Pazar sabahı saat 07.00’de Değirmendere’de bulunan Amatör sahada oynanan ve çoğunluğu Esnaf olan, içerisinde askeri çalışan, avukat ve doktorlarında olduğu 40 kişilik bir futbol sevdalısı grup maçlarını yapmaktadır. Kaptanlıklarını İlhan Batmazoğlu, Hüseyin Saatçioğlu ve Şahin Geyik’in yaptığı grup, yapılan kadro dâhilinde Pazar günü maçlarını yapmakta. Sadece futbol maçı yapan olarak görünen ama içeriğinde birlik beraberlik ve kardeşliğin ön planda tutulduğu bu grup yaptığı sosyal faaliyetlerle de adından sıkça söz ettiriyor.

Pazar Sabahı Futbolcuları, “Şehit Polis Bayram Özdere’mizi Unutmadık”

PSF Grubunun aldığı karar uyarınca 2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu” olarak oynanmasını kararlaştırdı. Pazar Sabahı Futbolcuları düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Şehit Polis Bayram Özdere’mizi Unutmadık. Unutturmayacağız. Vatanı için canını seve seve veren, ilçemizin onuru Şehit Polisimiz Bayram Özdere’yi saygı ile anıyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —