Tarih: 07.02.2022 13:08

Pazarcılar Odasında kongre tarihi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Pazarcılar Odasında kongre tarihi belli oldu

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasının Kongre tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Abdurrezzak Tuncer’in aday olmayacağı kongrede Mustafa Can ve Şahin Temel 14 Mart’ta çoğunluk sağlanamazsa 21 Mart’ta karşı karşıya gelecek.

İlk oturum 14 Mart’ta

Pazarcı esnafını merakla beklediği kongre tarihi belli oldu. Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odacı Abdurrezzak Tuncer’in aday olmadığı kongrede geçtiğimiz seçimde de aday olan Şahin Temel ile Mustafa Can adaylıklarını açıklamış ve seçim çalışmalarına başlamışlardı.  Her iki adayında yoğun bir şekilde çalıştığı kongrenin tarihi de belli oldu. Gölcük Kongre Sarayı’nda yapılması beklenen Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası’nın olağan Kongresinin ilk oturum 14 Mart 2022 tarihi’nde yapılacak. Çoğunluk sağalamadığı halde kongre aynı yerinde 21 Mart tarihinde çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. 

Adaylar çalışmalarını aralıksız devam ediyor

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Kongresi’nde ilk adaylığını açıklayan Şahin Temel ve ardından adaylığını açıklayan Mustafa Can yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürütüyor. Pazarcı esnafıyla bire ir görüşen ve taleplerini dinleyen adaylar kongrelerinin sorunsuz bir şekilde geçirmek istediklerini ifade ederek pazarcı esnafı için çalışacaklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —