Tarih: 28.10.2020 13:29

Sırf Tiyatro “Tatlı ve öfkeli” adlı oyun ile PERDELERİNİ ARALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sırf Tiyatro “Tatlı ve öfkeli” adlı oyun ile

PERDELERİNİ ARALIYOR

İlçemizin başarılı Tiyatro ekibi olan Sırf Tiyatro “Tatlı ve öfkeli” adlı oyunları ile 31 Ekim Cumartesi akşamı Kazıklı kervansaray salonunda perdelerini aralayacak. Oyun ücretsiz sahnelenecek.

Ücretsiz olarak sahne alacak

Sırf Tiyatronun tecrübeli Yazar ve Yönetmenlerinden Murat Kaçmaz’ın yazıp yönettiği, Aynı zamanda Sümeyye Uzuner ve Tahsin Macit ile rol aldığı ‘tatlı ve öfkeli’ adlı komedi tiyatrosu cumartesi akşam 20’de Gölcük Belediyesi Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kazıklı kervansaray salonunda Ücretsiz olarak sahne alacak.

Tüm pandemi önlemleri alınacak

Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre sergileyecekleri tiyatro gösterimi öncesi yaptığı açıklamada, “Günlük hayatta yaşamış olduğumuz birçok olaya esprili bir yaklaşımla yaklaşan Tiyatro oyunumuz yaklaşık 50 dakika sürüyor. Oyunumuz cumartesi akşam 20’de Gölcük Belediyesi Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kazıklı kervansaray salonunda Ücretsiz olarak sahne alacak.  Koronavirüsle mücadele kapsamında bütün hijyen koşullarının dikkate alınarak sahnelenecek olan oyun öncesinde seyircilerin oturma düzeninden maske ve mesafe kuralına kadar bir çok konuda titizlik gösteriliyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —