Tarih: 07.06.2020 08:45

PERİLER, LİTVANYALI PİVOTU RENKLERİNE KATTI

Facebook Twitter Linked-in

PERİLER, LİTVANYALI PİVOTU RENKLERİNE KATTI

Avrupa yolcusu İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın yeni transferi Egle Siksnuite, “Hayranlıkla izlediğim görüntülerde tribünleri dolduran İzmitli taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, koronavirüs sebebiyle iptal edilen liglerin normalleşme adımıyla yeniden başlayacağı duyurusu üzerine transferler için düğmeye bastı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni 5. sırada tamamlayan İzmit’in perileri önümüzdeki sezon Avrupa’da hem ülkemizi hem kentimizi gururlandıracak. İzmit’in perileri Avrupa’daki büyük mücadele öncesinde Litvanyalı pivot oyuncu, ülkesinde milli takım forması giyen Egle Siksnuite ile transfer imzasını attı.

Litvanya’dan İzmit’e Seslendi

Ülkesi Litvanya’dan İzmitliler’e seslenen Egle, “İzmit Belediyespor’a katıldığım için çok heyecanlıyım. Takımla ilgili çok şey duydum. Bunlardan en önemlisi de harika taraftarlara sahip olduğu. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da başarılı olmak için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın. Hayranlıkla izlediğim görüntülerde tribünleri dolduran İzmitli taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Egle Siksnuite Kimdir?

16 Mayıs 1991 tarihinde Litvanya’nın Klaipeda şehrinde dünyaya gelen oyuncu 1,98 boyunda. Geçtiğimiz yıl Belçika’nın Castors Braine takımında forma giyen Egle, takımıyla birlikte Avrupa kupalarında da boy gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —