Tarih: 21.02.2020 09:07

Pervane yazı tahtasına dönmüş durumda

Facebook Twitter Linked-in

Pervane yazı tahtasına dönmüş durumda

İlçemizin en sevilen parklarından biri olan Anıtpark’ta bulunan ve Türk Donanma tarihinin en acı olaylarından birine tanık olan Muavenet Gemisi’nin pervanesinin arka bölümü yazı tahtasına dönmüş durumda. Vatandaşlar bu duruma büyük tepki gösteriyor.

İlçemizde uzun yıllardır Anıtpark Meydanı’nda bulunan Muavenet Gemisi’nin pervanesinin arka bölümü bazı duyarsız vatandaşlar tarafından yazı tahtasına dönmüş durumda. Vatandaşlar bu duruma büyük tepki göstererek vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Vatandaşlar, “Koca bir tarihi yok ettiklerinin farkında değiller”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “İlçemiz için büyük bir öneme sahip olan Muavenet Gemisi’nin pervanesi bazı duyarsız vatandaşlar tarafından yazı tahtasına dönmüş durumda. Ellerine aldıkları sprey boyalarla hiç düşünmeden koca bir tarihi yok ettiklerinin farkında değiller. İlçemiz için böyle büyük bir öneme sahip olan pervane konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Belediye ekiplerinin de bu konuyla ilgili gerekli önlemleri alacağını temenni ediyoruz” şeklinde konuştular.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —