Pet Shop eğitimleri tamamlandı
Pet Shop eğitimleri tamamlandı
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen pet shop eğitimi sertifika programı tamamlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından istihdam artışına yönelik gerçekleştirilen Pet Shop eğitimleri tamamlandı. İki gün süren eğitimler neticesinde 32 kursiyer sertifika almaya ve dilerlerse pet shop açabilmeye hak kazandı. Sertifika törenine Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal da katıldı.
YÖNETMELİĞE UYGUN EĞİTİMLER
Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimler 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına yönelik Uygulama yönetmeliğine uygun olarak gerçekleşti. Eğitimler Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Hüseyin Cihan tarafından gerçekleştirildi.
KORUYUCU HEKİMLİK, BARINDIRMA KOŞULLARI…
Sertifikalar, Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Yönelik Avrupa Sözleşmesi ve Cites Sözleşmesine uygun olarak yapılan eğitimler neticesinde katılımcılara verildi. Eğitimler kapsamında kedi ve köpeklerin pet shoplarda geçici barındırma koşulları, koruyucu hekimlik, akvaryum balıkları, sürüngenler, egzotik kuşlar ve memeli hayvanların bakımlarına yönelik konular aktarıldı.
VATANDAŞLARI UYARALIM
Eğitimler sonrası gerçekleştirilen sertifika programında konuşan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal ‘’ Eğitimlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu eğitimler istihdamı arttırmak için de büyük bir önem arz ediyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak buna katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Sertifikalarınızın hayırlı olmasını ve işlerinizin rast gitmesini diliyorum. Ayrıca pet shoplarda vatandaşlara evcil hayvan verirken onları sokağa atmamaları konusunda uyarmanızı, eğer böyle bir zorunluluk oluşursa geçici bakımevine getirmelerini tavsiye etmenizi istiyorum‘’ diyerek sözlerini tamamladı.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% 0,19
-
EURO
51,29% 1,01
-
GRAM ALTIN
6626,20% -3,24
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43




