Tarih: 30.11.2022 12:36

Pınar Kartuş kalitesi ve uygun fiyatları ile yoğun ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in

Pınar Kartuş kalitesi ve uygun fiyatları ile yoğun ilgi görüyor

İlçemizde Mehmet Uzan tarafından 2004 yılından beri hizmet vermekte olan Pınar Kartuş kalitesi ve uygun fiyatları ile yoğun ilgi görüyor. Kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım alanında hizmet vermekte olan Pınar Kartuş kalitesi ve uygun fiyat politikası nedeniyle oldukça yoğun ilgi görüyor.

Kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla dikkat çekiyor

Gölcük’te uzun yıllardır Mobil Mevkii’nde hizmet veren Pınar Kartuş ve  geçtiğimiz yıl  Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35’de hizmet vermeye devam ediyor. Kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım ile kartuş ve toner satış alanında Mehmet Uzan tarafından hizmet veren Pınar Kartuş,  kalitesi ve uygun fiyat politikası nedeniyle oldukça yoğun ilgi görüyor.

“En iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz”

Gölcük’te 2004 yılından beri hizmet vermekte olan ve geçtiğimiz yıl Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35 adresinde hizmet vermeye devam eden Pınar Kartuş’un işletmecisi Mehmet Uzan yaptığı açıklamada, “ Gölcük’te 2004 yılından Beri Mobil Mevkii’nde bulunan iş yerimizi geçtiğimiz yıl Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35 adresine taşımıştık. Yeni adresimizde yenilenen yüzümüz ile kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım ile kartuş ve toner satış alanında en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Yılların getirdiği bir müşteri kitlemizi yanı sıra yeni adresimiz de bizlere yeni müşteriler kazandırdığı için mutluyuz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —