Tarih: 19.12.2022 14:13

Piri Reis 1/ C öğrencilerinden Yerli Malı Haftası Kutlaması HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis 1/ C öğrencilerinden Yerli Malı Haftası Kutlaması

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

İlçemizin köklü ve başarılı okullarından Piri Reis İlkokulu 1/C sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Şule Seyis önderliğinde Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı hazırladıkları programla en güzel şekilde kutladılar. Minik öğrencilerin hazırladığı program büyük beğeni aldı.   

Aileleri öğrencileri yalnız bırakmadı

Piri Reis İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası programına Okul Müdürü Güven Kaya, Müdür Yardımcısı Semra Çavuş ve veliler katılım sağlayarak bu güzel programda öğrencilerin yanında oldular.

Sunuculuğu öğrenciler kendileri yaptılar

Günler öncesinden Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası programı için hazırlanan öğrenciler günün anlam ve önemine göre hazırlandılar. Öğrencilerin her biri bir meyveyi temsil ederken bazı öğrencilerde tutum ve yatırımın önemin belirten mesajlar verdiler. Sınıf Öğretmenleri Şule Seyis önderliğinde programa hazırlanan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunurken, programın sunuculuğunu öğrenciler yaptı. 

Öğrencilerin performansı büyük beğeni aldı

Piri Reis İlkokulu 1/C sınıfı Öğrencilerinin hazırladığı  Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası programında ilk olarak öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Daha sonrasında öğrenciler temsil ettikleri meyve kostümüyle sırayla şiirlerini okudular. Her bir öğrenci şiir okumasının ardının büyük alkış alırken, öğrenciler daha sonrasında  hep bir ağızdan “Benim güzel ülkemde ne çok ürün yetişir, ülkesini sevenler yerli malı tüketir” şiirini okudular ve daha sonrasında hep birlikte şarkılar söyleyerek Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı en güzel şekilde kutladılar. Öğrenciler programın sonunda velilerin hazırlamış oldukları ikramları yiyerek unutulmaz bir gün geçirdiler. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —