Tarih: 16.12.2021 13:09

Piri Reis İlkokulu 2-A Sınıfı öğrencilerinden YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu 2-A Sınıfı öğrencilerinden

YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI

İlçemizin köklü okullarından olan Piri Reis İlkokulu 2- A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Emel Cengiz önderliğinde Yerli Malı Haftası’nı kutladılar.

Hem eğlendiler hem de öğrendiler

Ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketimini arttırmak için her yıl çeşitli etkinlikler ile kutlanan Yerli Malı Haftası münasebetiyle Piri Reis ilkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Emel Cengiz önderliğinde bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler düzenledikleri etkinlikte hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Cengiz, “Öğrencilerimize hem yerli üretilen ürünleri tanıttık hem de nasıl tutumlu olunacağını aşıladık”

Ülkemizde 1946 yılından beri kutlanmakta olan Yerli Malı Haftası münasebetiyle ilçemizde bulunan okullarımızda etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. İlçemizin köklü okullarından olan Piri Reis İlkokulu 2- A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Emel Cengiz önderliğinde Yerli Malı Haftası’nı kutladılar. Öğrenciler ailelerinin yaptıkları yiyecekleri de arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerine hem yerli üretilen ürünleri tanıtmak hem de tutumlu olmayı aşılamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini ifade eden Piri Reis İlkokulu 2- A Sınıfı Öğretmeni Emel Cengiz, “Yerli Malı Haftasının amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bizde öğrencilerimizle bu haftayı en güzel bir şekilde kutlamak istedik. Öğrencilerimize hem yerli üretilen ürünleri tanıttık hem de nasıl tutumlu olunacağını aşıladık. Öğrencilerimiz hem çok eğlendi hem faydalı bilgiler öğrendiler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —