Tarih: 05.10.2018 14:24

Piri Reis İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerden anlamlı etkinlik PANKARTLAR İLE HAYVAN HAKLARINI SAVUNDULAR

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerden anlamlı etkinlik

PANKARTLAR İLE HAYVAN HAKLARINI SAVUNDULAR

İlçemizin en köklü okullarından biri olan Piri Reis İlkokulu 2/D Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi önderliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle hazırladıkları pankartlar ile okul bahçesinde yürüyüş gerçekleştirdiler.

Minik öğrencilerden anlamlı yürüyüş

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Piri Reis İlkokulu 2/ D sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları pankartlar ile sınıflarında sloganlar atmaya başlayan öğrenciler daha sonrasında  okul bahçesinde Sınıf Öğretmenleri Soydaş Yahşi önderliğinde yürüyüş yaptılar. Ellerindeki pankartlar ve “Yaşamak güzeldir hayvanları yaşat” , “ Doğayı Koru hayvanları sev” , “Hayvanları koruyun temiz hava soluyun” ve “ Hayvanlar dosttur dostlar sevilir” şeklinde  attıkları sloganlar ile okul bahçesinde yürüyüş yapan öğrenciler daha sonrasında yeniden sloganlar atarak sınıflarına çıktılar.

Yahşi, “Bugün dilsizlerin bir nebze dili olmaya çalıştık”

Öğrencileri ile birlikte çok güzel bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden Piri Reis İlkokulu 2/D Sınıf Öğretmeni Soydaş Yahşi, “Bugün dilsizlerin bir nebze dili olmaya çalıştık. Öğrencilerim ile birlikte bir duyarlılık geliştirmeye çalıştık. Onların dünyada var olduğunu ve bizimle olduğunu anlatmaya çalıştık. Öğrencilerimiz ile birlikte hazırladığımız görsellerle birlikte öğrencilerimle birlikte tüm okula göstermeye ve farkında olmalarını çalıştık. Bu konuda bize destek çıkan tüm velilerime ve tabi ki hayvan sevgilerin her zaman içtenlikle gösteren öğrencilerime çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —