Tarih: 04.12.2019 12:52

Piri Reis İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri “ŞEHİT EMANETLERİ” SERGİSİ’Nİ GEZDİ

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri

“ŞEHİT EMANETLERİ” SERGİSİ’Nİ GEZDİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü Gölcük Belediyesi Sanat Galeri’nde ilçemizden 6, Ülke genelinden 221 Şehidimizin eşyalarından oluşan “Şehit Emanetleri” Sergisi Gölcük halkından yoğun ilgi görüyor.  “Şehit Emanetleri Sergisi” bugün mesai bitimine kadar açık olacak.

Şehitlerimize ait eşyalar karşısında öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde açıldığı günden beri yoğun ilgi gören “Şehit Emanetleri” Sergisi’ni geçtiğimiz gün Piri Reis İlkokulu 3-C Sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleri Eşref Ökten ile birlikte ziyaret ettiler. Şehitlerimize ait eşyalar karşısında öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar. Sınıf öğretmeni Eşref Ökten; “Şehitlerimize her zaman minnettar olduğumuzu, bu güzel ülkede şehitlerimiz sayesinde özgürce yaşadığımız” söyledi. Öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi kazandırmanın önemini belirterek, bu serginin öğrenciler için çok faydalı olduğunu ifade etti.

Başkan Sezer ile fotoğraf çektirdiler

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde bulunan “Şehit Emanetleri” Sergisi ziyaret sırasında Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer’e rastlayan öğrenciler, sergi salonunda Başkan Sezer ile birlikte fotoğraf çektirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —