Tarih: 11.04.2019 13:51

Piri Reis İlkokul’un Cumhuriyet İlkokulu’na KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu’ndan Cumhuriyet İlkokulu’na

KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP DESTEĞİ

İlçemizin en köklü okullarından olan Piri Reis İlkokulu 2 /A ve 2/E sınıfı öğrencileri Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Yardımlaşma ve Hediyeleşme konusunu işleyerek geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Cumhuriyet İlkokulu’nun kütüphanesine kitap hediye ettiler.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Yardımlaşma ve Hediyeleşme konusunu işlediler

Geçtiğimiz ay kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılarak yeniden yapılan Cumhuriyet İlkokulu’nun yeni oluşturulan kütüphanesine en büyük destek Piri Reis İlkokulu 2 /A ve 2/E sınıfı öğrencilerinden geldi. Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Yardımlaşma ve Hediyeleşme konusunu işleyen Piri Reis İlkokulu 2 /A ve 2/E sınıfı öğrencileri topladıkları kitapları sınıf Öğretmenleri Emel Deniz Cengiz ve Yasemin Cankurt aracılığıyla  Cumhuriyet İlkokulu kütüphanesine hediye ettiler. Öğretmenleri ile birlikte kitapları kolilere yerleştiren ve hediye paketi yapan minik öğrenciler, hazırladıkları kitap kolilerin yine öğretmenleri nezaketinde Cumhuriyet İlkokulu’na götürdüler. Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenlerinden Sultan Doğan, Semiha Balcı ve öğrenciler tarafından karşılanan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kitapları kendi elleriyle teslim ettiler

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Yardımlaşma ve Hediyeleşme konusunu işleyerek Cumhuriyet İlkokulu’nun kütüphanesine kitap hediye eden 2/A Sınıf Öğretmeni Emel Deniz Cengiz yaptığı açıklamada, “  Milli Eğitim Müdürcülüğümüzün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi projesi kapsamında bu dönemin konusu olan Yardımlaşma ve Hediyeleşme konusunu öğrencilerimiz ile birlikte geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Cumhuriyet İlkokulu’na hediye vererek işlemek istedik. Cumhuriyet İlkokulu yönetimi ile yaptığımız görüşme sonrasında yeni oluşturacakları kütüphaneleri için kitaplara ihtiyaçlarının olduğunu belirttiler. Bizlerde öğrencilerimiz ile birlikte topladığımız kitaplarımızı bugün kendilerine teslim ettik. Bu anlamlı projede bizlere destek olan tüm velilerimize de ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —