Tarih: 01.06.2023 14:04

Piri Reis İlkokulu’nda düzenlenen Kermes YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu’nda düzenlenen Kermes

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Piri Reis İlkokulu’nda Okul Aile Birliği önderliğinde düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Kısa sürede tükenen ürünlerin geliri okul yararına kullanılacak.

Geliri okul yararına kullanılacak

Piri Reis İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Eda Kocaman ve Yönetimi, Sınıf anneleri ve velilerin katılım ile düzenlenen gıda kermesinde birbirinden güzel ürünler sınıf anneleri ve veliler tarafından oluşturulan stantlarda yerlerini aldı. Kermeste en çok ilgiyi öğrenciler gösterdi. Teneffüs zilinin çalmasıyla stantlardan istedikleri yiyecekleri alan öğrenciler kermese bu vesileyle en büyük katkıyı sağlayanlar oldular.

“Velilerimizin desteğiyle çok güzel bir kermes gerçekleştirdik”

Geçtiğimiz Kasım Ayında ilk kermeslerini düzenleyen ve bu gelirle okulun bir takım eksiklerini giderdiklerini ifade eden Piri Reis İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Eda Kocaman, gerçekleştirdikleri kermes hakkında yaptığı açıklamada, “Piri Reis İlkokulu Okul Aile Birliği olarak okulumuzdaki bir takım eksiklikleri gidermek için bir gıda kermesi düzenlemek istedik. Sınıf Annelerimizin aracılığıyla velilerimizin desteğiyle çok güzel bir kermes gerçekleştirdik. Hem öğrenciler hem de velilerimiz çok güzel destek oldular. Kermesimizin geliri ile okulumuzdaki bir takım eksiklikleri gidereceğiz. Ben bu vesileyle tüm sınıf annelerimize ve velilerimize vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —