Tarih: 03.05.2019 12:56

Piri Reis İlkokulu’nun 1/B Sınıfı öğrencileri 1 MAYIS’TA FİDAN DİKTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu’nun 1/B Sınıfı öğrencileri

1 MAYIS’TA FİDAN DİKTİLER

TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle temsilciliğinin organize ettiği 1 Mayıs fidan dikme etkinliğine  Başiskele Beşiktaşlılar Derneği, Piri Reis İlkokulu 1/B Sınıfı öğrencileri ve velileri ile TEMA İl Yönetiminin sorumluları katıldı.

Çetiner, “Bu çocukların farklı ve farkında olması çok güzel bir gelişme”

TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle sorumlusu Hakan Çetiner  “Minik ellerin toprakla buluştuğu doğayla iç içe olduğu bir gün oldu. Fidan dikmek için koşuşturmaları, minnacık elleriyle fidanlarını dikmeleri bizleri çok gururlandırdı. Doğayı seven, doğayı hisseden bir nesil yetişiyor. Üzerimize çamur yağdığı, iklimin değiştiği bir zamanda bu çocukların farklı ve farkında olması çok güzel bir gelişme. TEMA Yeni Mahalle sorumlusu  olarak ekibimizle bütün alanlara girerek eğitim ve ağaçlandırma faaliyetlerimizi durmaksızın sürdüreceğiz. Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan Başiskele Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selim Yılmaz, TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Piri Reis İlköğretim Okulu öğretmeni Esra Bilkay, TEMA Vakfı Mahalle sorumlusu Şevkiye Uğur ve TEMA Vakfı Gölcük İlçe sorumlusu Melahat Aşıkoğlu hanımefendiye teşekkür ederim” dedi.

Yılmaz, “Bu güzel günde Beşiktaşlılar olarak TEMA Vakfı’na desteğimizi esirgemedik”

Etkinlikte kısa bir konuşma gerçekleştiren Başiskele Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selim Yılmaz, “Dernek olarak ve Beşiktaşlı olarak futbolun dışında farkımızı ve farklı olduğumuzu ortaya koymak istedik. Bu güzel günde Beşiktaşlılar olarak TEMA Vakfı’na desteğimizi esirgemedik. Başiskele’de efsane Başkanımız Süleyman Seba’nın adını yaşatacağımız bir orman oluşturma için yetkili makamlara girişimlerde bulunduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —